Samenwerken

baby born en bestuurbare scooter

LIEVELYNE is een veelzijdige mama en lifestyle blog waar ik mijn lezers probeer te inspireren met persoonlijke verhalen en mijn eerlijke mening over producten en diensten. Aangezien ik graag creatief bezig ben en hou van koken en bakken, vind je hier heel wat recepten en diy’s. Ook handige tips en hacks zal ik mijn lezers niet weerhouden!

Ik hou van CrossFit en probeer ook zo gezond mogelijk en altijd vegetarisch te eten. Als ondernemende mama van drie met een blog, druk huishouden en eigen webshop is er dus wel nood aan planning en structuur. Ik ben dus altijd op zoek naar een betere manier om mijn huishouden en to-dolijstjes op orde te krijgen.

Samenwerken met Lievelyne?

De website blijft elke dag groeien en kan dus zeker de perfecte plaats zijn om je merk onder de aandacht te brengen. Samenwerken met LIEVELYNE kan op verschillende manieren. Niet alleen met een artikel op de blog, maar misschien past een post op onze Socialmediakanalen beter bij je merk? Neem voor de mogelijkheden altijd even contact op met info@lievelyne.be

Producten die passen bij LIEVELYNE mogen ons altijd worden toegezonden. Wij zorgen voor een toffe unboxing op onze sociale media kanalen met vermelding van je merk.

Deze merken hadden alvast een succesvolle samenwerking met LIEVELYNE:

Gastbloggen?

Wil je graag een artikel schrijven dat op onze website geplaatst wordt? Dat kan, op voorwaarde dat je artikel minimum 650 woorden bevat en exclusief voor LIEVELYNE geschreven wordt(deze mag dus niet op een andere website of je eigen blog al vermeld staan). Een artikel met foto’s leest natuurlijk veel vlotter, voeg dus zeker ook enkele toffe en duidelijke foto’s toe aan je artikel. Meer informatie over gastbloggen of een artikel doorsturen kan via mail. Tof!