paaseieren speurtocht maasmechelen

Paaseieren speurtocht Maasmechelen 2024

Liefs By Lievelyne presenteert U de allereerste paaseieren zoektocht in Maasmechelen. Hiermee willen we de lokale handelaar in de kijker te zetten en bewoners van Maasmechelen verwennen met een toffe actie en leuke prijzen! We laten jullie misschien wel kennis maken met ondernemers waar je nog niet van gehoord had?

SPEUR JIJ MEE?

Op vrijdag 22 & zaterdag 23 maart zullen er telkens 25 gevulde paaseieren verstopt worden in Maasmechelen! Je zult dus enkele paaseieren vinden in eigen dorp(Boorsem), maar ook in Uikhoven, Kotem, Leut, Eisden, Vucht,… Zullen we verrassingseieren verstoppen!
 
Ben jij een echte speurneus en vind je één van onze Paaseieren?
 

Wat zit er is de paaseieren?

 
In de felgekleurde paaseieren zit telkens een gadget voor de kleinere speurneuzen en uiteraard een kortingsbon van LIEFS by Lievelyne en een uitnodiging om een klein cadeautje af te halen bij een lokale handelaar uit Maasmechelen!
Alle hints over de locatie van de verstopte paaseieren zal je vinden op https://www.instagram.com/liefs.shop/ en https://www.facebook.com/Liefs.shop uiteraard zal ook jouw favoriete deelnemende lokale ondernemer delen wat de locatie is van de paaseieren!
 
 
Meer informatie & de deelnemende ondernemers vind je binnenkort hier:
  • Liefs By Lievelyne: Gepersonaliseerde musthaves voor elke gelegenheid!
  • The Fashion Bar: Dames kleding, accesoires & kapsalon.

  • Kindercoach Rita
  •