Over de website

Over LIEVELYNE

healthy vibes challenge 8 weken lang een waardevolle tip in je mailbox met GRATIS pdf

Omdat ik altijd al een passie voor schrijven had, begon ik jaren geleden met bloggen. Naar mate meer en meer mensen deze blogs begonnen te lezen, ben ik overgestapt op een eigen domeinnaam en werd LIEVELYNE geboren. LIEVELYNE is niet mijn naam, het is een koosnaam die ik kreeg van een dierbaar iemand die er niet meer is. Nu is LIEVELYNE mijn eigen plekje op het grote en wereldwijde web. Hier schrijf ik over mijn leven als ondernemende moeder, maar ook de struggles rond gewichtsbeheersing, gezond eten en CrossFit, creatieve bezigheden en shoppen. Je vindt me regelmatig in de keuken want ik hou van koken en bakken en deel dan ook graag mijn recepten en tips. Een veelzijdige blog waar ik mijn lezers hoop te inspireren. Laat je niet misleiden, het leven van een bloggende moeder is niet minder chaotisch. Je kan ons volgen op Instagram en Facebook daar delen we dagelijks een kijkje achter de schermen.

Alle artikelen op LIEVELYNE worden door mezelf geschreven, tenzij het om een gastblog staat. In dat geval staat de naam van de gastblogger er altijd bij.

Regelmatig zie je reviews passeren, het kan dus zijn dat deze artikelen ons gratis werden toegezonden in ruil voor een artikel op de blog. Dit wordt altijd erbij vermeld, maar beïnvloed mijn mening op geen enkele manier. Mijn mening over producten en diensten zal altijd eerlijk zijn. Er worden ook enkel samenwerkingen gekozen die passen bij ons.