besparen met Earnieland en Familycard

Korting sparen doe je zo

Het leven is al duur genoeg, dus een extra centje terugverdienen is altijd mooi meegenomen. Ik deel in deze blog een paar toffe tips om geld te besparen met je online aankopen. Het werkt eigenlijk heel simpel en je kan er een mooi bedrag mee sparen als je vaak online shopt. Ik gebruik ze beide met succes en kreeg al veel geld terug op mijn rekening gestord. Je spaart namelijk met elke aankoop een percentage(verschilt per winkel) en bouwt zo een mooi bedrag op dat je dan kunt laten uitbetalen op je rekening. Mooi toch?

Korting sparen met Earnieland

De eerste manier om te sparen is via Earnieland. Als je shopt via de browser van je laptop, kun je een chrome extentie installeren. Als je op een webshop komt die aangesloten is bij Earnieland, dan krijg je meteen een melding om je earnie klantenkaart te activeren. Zo kun je meteen aan de slag met korting shoppen!

  1. Registreer je op Earnieland
  2. Zoek je favoriete shop via Earnieland en klik door naar die shop.
  3. Shop zoals gewoonlijk bij je favoriete shop.
  4. Krijg de totale Extra Korting terug naar je rekening overgeschreven.
  5. Voeg vrienden toe en verdien nog meer punten die je kan omzetten in euro’s

Korting sparen met Familycard

  1. Registreer je op Familycard
  2. Zoek je favoriete shop en activeer de Familycard.
  3. Shop je product.
  4. Verdien een deel van je aankoopbedrag terug.
  5. Maak vrienden en familie lid en verdien meteen 5€ tot 10€!

Korting bij Booking

-15€ bij

Geniet bij je volgende reis van een leuke korting. Boek gewoon je hotel via deze link en krijg 15€ terug op je rekening na je verblijf!

Graag gedaan!

KLAAR, GEREED, SHOP!

Werd je geïnspireerd door dit artikel en vond je de informatie nuttig? Deel het dan zeker verder, dat helpt ons en de blog om te groeien(DANKJEWEL)! Tag ook zeker @LIEVELYNEPUNTBE op social media als je aan de slag gaat met één van onze tips. Ik zie het graag voorbij komen en deel het verder!

*Sommige blogs bevatten affiliate linkjes. Door op deze links te klikken en iets te kopen, ontvangt Lievelyne een kleine commissie. Voor jou hangen hier GEEN extra kosten aan vast!

Volg je ons al op Instagram en Facebook?