deken fleece plaid met naam

Persoonlijk Fleece Deken Geborduurd met Naam – Warmte en Uniekheid in één

Voeg een persoonlijk tintje toe aan jouw interieur met een geborduurde fleece deken! Het weer begint langzaam kouder te worden en wat is er dan fijner dan jezelf in een warme deken te wikkelen, terwijl je favoriete serie binge watcht op Netflix? Een fleece deken biedt niet alleen comfort en gezelligheid, maar kan ook een persoonlijk tintje krijgen door het toevoegen van een geborduurde naam!

fleece deken geborduurd met naam

Wat maakt een fleece deken met geborduurde naam zo bijzonder?

Een fleece deken biedt op zichzelf al warmte en comfort, maar door een geborduurde naam toe te voegen, wordt het een uniek en persoonlijk item. Een geborduurde naam geeft een deken een speciale betekenis en maakt het een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, bruiloften, of zelfs als kraamcadeau. Het is een manier om iemand te laten zien dat je moeite hebt gestoken in het vinden van een persoonlijk en bruikbaar geschenk.

Voordelen van een fleece deken met geborduurde naam:

  1. Uniek en gepersonaliseerd: Een geborduurde naam maakt de deken uniek en speciaal voor degene die het cadeau ontvangt. Het toont aan dat er over de gift is nagedacht en dat er aandacht is besteed aan het personaliseren ervan.
  2. Mooie herinnering: Een fleece deken met een geborduurde naam kan een tastbare herinnering zijn aan een speciaal moment of persoon in iemands leven. Het kan een emotionele waarde hebben en zelfs een erfstuk worden dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.
  3. Gemakkelijk te vinden en te onderscheiden: Door een naam op de deken te borduren, wordt het gemakkelijker om het te identificeren en onderscheiden van andere dekens, vooral in huishoudens waar meerdere mensen dezelfde soort dekens bezitten.
  4. Hoogwaardige kwaliteit: Een fleece deken met geborduurde naam is vaak gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Het is een investering in lange termijn comfort en warmte.
  5. Unieke decoratie voor je huis: Een fleece deken geborduurd met naam is ook tof om gevouwen over de bank te leggen. Zo kan iedereen de toffe naam of tekst zien bij het binnenkomen.

Lees ook: 8 Handige Tips Om Geld Te Besparen Op Je Energie

Hoe kan ik een fleece deken met geborduurde naam bestellen?

Het bestellen van een fleece deken met geborduurde naam is eenvoudig. Je kunt in onze webshop heel wat gepersonaliseerde producten laten maken, waaronder een geborduurde fleece deken. Kies een deken van je voorkeur en voeg de gewenste naam toe tijdens het bestelproces. Controleer altijd de spelling van de naam voordat je deze indient. Je deken wordt nu met de hand voor jou gepersonaliseerd en verpakt met Liefs!

Welke kleuren zijn beschikbaar voor de geborduurde namen?

Over het algemeen kun je kiezen uit diverse kleuren zoals wit, zwart, rood, blauw, groen, en nog veel meer. In het assortiment vind je diverse toffe kleuren borduurgarens. Kies voor subtiel en ga voor dezelfde kleur borduurgaren als het product of laat het mooi afsteken door bijvoorbeeld zwart met beige te combineren. Dankzij de vele soorten lettertypes en kleuren borduurgaren, ben je zeker dat wat je ook kiest een uniek product is!

Kan ik meerdere namen of andere ontwerpen laten borduren?

Het is uiteraard mogelijk om meerdere namen te laten borduren of te kiezen voor een korte tekst. Heel tof om een oma bijvoorbeeld een fleece deken cadeau te doen met daarop de namen van haar lieve kleinkinderen. Gegarandeerd een tof geschenk dat haar hart zal veroveren!

lees ook: Een handig en duurzaam cadeau-idee: de thermo drinkfles met naam!

Kan ik een fleece deken met geborduurde naam wassen?

Ja, de meeste fleece dekens kunnen in de wasmachine worden gewassen. Het is echter raadzaam om de instructies van de fabrikant te volgen om ervoor te zorgen dat de deken in optimale staat blijft. Sommige aanbieders geven zelfs specifieke instructies over het onderhouden en reinigen van het geborduurde gedeelte


Een fleece deken met een geborduurde naam combineert warmte en uniekheid op een bijzondere manier. Het biedt niet alleen comfort, maar is ook een persoonlijk cadeau dat iemand lang zal koesteren. Met diverse kleuren en ontwerpen om uit te kiezen, is er altijd wel een fleece deken die past bij de smaak en voorkeur van degene aan wie je het cadeau geeft. Dus waarom zou je niet een fleece deken met geborduurde naam overwegen voor de volgende speciale gelegenheid in je leven?

mom en lifestyle blogger LIEVELYNE

Vond je dit artikel nuttig? Tag ons zeker op de socials en deel het verder! Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.