wat is een origineel cadeau voor juf of meester tips

Origineel juf of meester cadeau: Dit zijn 6 toffe tips om te geven als bedankje!

Het schooljaar loopt weer bijna afgelopen en het is tijd om onze waardering te tonen aan de juffen en meesters die weer alles hebben gegeven om ons kind te ondersteunen en helpen groeien.

Wat is een tof en origineel cadeau om te geven aan een juf of meester om ze te bedanken?

Natuurlijk is het altijd het gebaar dat telt. Heb je geen groot budget, dan is een handgeschreven kaartje en een tekening van je kind al zeker en vast een mooie manier om je waardering te tonen aan de juf of meester. Iedereen krijgt graag een dankjewel, maar wil je nu toch graag net iets anders geven? Dan volgen hier enkele toffe gepersonaliseerde geschenkideeën die je kunnen inspireren.

Herbruikbare shopper/katoenen tas met naam

Een herbruikbare shopper met een unieke tekst of naam is een prachtig en praktisch cadeau om te geven. Juffen en meesters hebben vaak veel spullen om van en naar school te dragen, dus deze tas komt zeker van pas. Het geeft ook de mogelijkheid om een eigen persoonlijke touch eraan te geven.

herbruikbare shopper voor een fanTAStische juf

Notitieboekje met naam of tekst


Een gepersonaliseerd notitieboekje houdt juffen en meesters georganiseerd en klaar om belangrijke aantekeningen of ideeën vast te leggen. Voeg hun naam of een inspirerende boodschap toe en ze zullen zich gewaardeerd voelen en herinnerd worden aan hun impact op het leven van uw kind.

Lees ook deze tips om te geven aan een juf of meester!

Gepersonaliseerde schrijfset

Een gepersonaliseerde schrijfset is ook een prachtig cadeau-idee. Leg een op maat gemaakte pen samen met een notitieblok en u heeft een prachtig cadeau samengesteld. Een ideale manier om waardering uit te spreken en tegelijkertijd de ontvanger te helpen om hun gedachten op papier te zetten. Zo kan de juf of meester de notities voor hun lessen in stijl bijhouden.

schrijfset juf meester bedankje einde schooljaar

Toiletzak /pennenzak met naam


Nog een leuk geschenk is een toiletzak met naam. Hier kan een juf of meester hun benodigdheden veilig en geordend bewaren, een handig cadeau voor op reis of in de klas.

Drinkfles met naam

Wat dacht je van een handige drinkfles met naam? Dit is altijd een handig en nuttig geschenk. Zo blijft de juf of meester gehydrateerd overal waar zij of hij gaat! Handig voor mee te nemen naar school(bijvoorbeeld in de gepersonaliseerde shopper), maar ook naar de sportschool of op uitstap.

Lees ook onze toffe tips om te spelen en knutselen met stoepkrijt!

Brooddoos met naam of tekst


Een brooddoos met naam is een ander functioneel en stijlvol cadeau. Juf of meester kan eenvoudig hun lunch stevig opbergen in deze gepersonaliseerde brooddoos.
Een gepersonaliseerd bedankje toont zowel uw waardering als jouw creativiteit. Neem de tijd om na te denken over wat zou passen bij de persoonlijkheid van de juf of meester en voeg er uw eigen unieke draai aan toe. Het enige wat overblijft, is de bewondering voor uw gepersonaliseerd cadeau!

Brooddoos 3 in 1 bento met naam en sausdoosje gepersonaliseerd

Wil je graag meer cadeautjes bewonderen? Neem dan een kijkje in de webshop, alles wordt op maat gemaakt! Of je nu zoekt naar een cadeautje voor een juf, huwelijk, geboorte of zelf voor jezelf! In de webshop vind je een breed gamma aan producten die voor je bedrukt of geborduurd kunnen worden! Maak van iets simpels een uniek en originele herinnering om te koesteren en bewaren!

mom en lifestyle blogger LIEVELYNE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.