origineel kaartje cadeau voor

Originele geschenk ideeën voor juf en meester!

Het einde van het schooljaar is weer bijna in zicht! Tijd om afscheid te nemen van de lieve juf of meester. Niet altijd even gemakkelijk voor je kind en misschien stiekem ook niet voor jezelf. Deze juf of meester zorgde een heel jaar voor ons kind, en wat leerde ze weer enorm veel bij! Chapeau aan alle leerkrachten, of jullie nu veel vakantie hebben of niet. Ik zou niet in jullie schoenen willen staan voor een grote klas vol kindjes. Daarom een dikke dankjewel! Als jij ook graag de juf of meester een tof geschenk wilt geven, maar je nog geen inspiratie hebt, lees dan zeker even verder. Ik deel enkele toffe geschenktips voor juffen en meesters door juffen en meesters!

Kindertekening op een tas

Het meest gegeven antwoord op de vraag “wat kopen jullie voor de juf aan het einde van het schooljaar?” is toch wel een zelfgemaakt geschenkje of knutselwerk van je kind. Niets is meer persoonlijk dan een mooie tekening met veel liefde en zorg gemaakt. Maar wat nog leuker is, een mooie tekening laten drukken om een herbruikbare tas! Je mag zeker zijn dat er niemand is die met dezelfde tas rondloopt!

kindertekening bedrukt op textiel of herbruikbare tas

Geef toe, deze juf of meester doet voortaan haar of zijn boodschappen in stijl met deze gepersonaliseerde en herbruikbare tas!

Een cadeaubon

Juffen en meesters kunnen altijd wel materiaal gebruiken voor hun klasje of privé. Een geschenkbon van Action, Hema,… zal dus altijd van pas komen. Deze kun je leuk verpakken in een gondeldoosje of geschenkzakje met toffe print. Voeg er een kaartje aan toe met een toffe tekening op van je kind en de juf zal zeker verrast zijn!

origineel kaartje cadeau voor juf of meester einde schooljaar

Gepersonaliseerde brooddoos

Nog een geweldig en origineel geschenk is een herbruikbare EN gepersonaliseerde brooddoos voor de beste meester of liefste juf! Niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens heel erg handig! Op deze manier zal jouw juf of meester elke keer nog eens aan je denken tijdens de lunch.

Lees ook: Einde van het kleutertijdperk + DIY geschenkje

Handcrème met naam

Een must have in elke handtas is toch wel handcrème. Zeker als de juf graag veel haar handen wast of ontsmet sinds de Covid uitbraak, komt een handcrème zeker van pas. En hoe leuk is het om haar dus een gepersonaliseerde tube handcrème te geven. In een tof kleurtje dan nog!

Ben je zelf een juf? Wat krijg jij graag als bedankje? Zijn er dingen die je helemaal niet graag krijgt? Laat het zeker weten in een reactie onder deze post 😉

mom en lifestyle blogger LIEVELYNE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.