Lockdown klusjes, de hal boven kreeg een upgrade!

Dat de lockdown niet alleen maar negatieve gevolgen had. Wij konden heel wat klusjes van onze to-dolijst vinken  tijdens de lockdown en gebruikte onze tijd nuttig. Zo kreeg onze slaapkamer eindelijk een likje verf en verdween het bruine houten plafond onder twee lagen witte verf. Fris!

Tijd voor klusjes in de hal!µ

Ook de hal gaven we een nieuwe look. Leemkleur is ondertussen helemaal niet meer mijn ding, wit is dat wel. Dus we zochten online naar potten verf en gingen aan de slag met schilderen. Ook de deuren kregen een laag witte primer, gaatjes in de muur werden gevuld. De ladekast uit de woonkamer verhuisde eerder al naar boven en kreeg zijn plekje in de hal.

De trap kreeg ook een laagje witte primer en na twee dagen afplakken en schilderen mocht het resultaat er best zijn! Een frisse uitstraling in ons huis waar de renovatiewerken nooit stoppen!

Van Fotocadeau mocht ik nog een leuke poster uitzoeken, dus dat deed ik meteen. Op hun website is er een ruime keuze aan fotoproducten, kiezen werd dus moeilijk. Al wist ik dat ik tegen de trap een foto van de kinderen wou, als eyecatcher. Jaren geleden maakte ik al een toffe foto van de drie kinderen samen, die was perfect voor tegen de trap. Het uitvoeren ervan werd echter een jarenplan. Ik ging voor de 60×90 muursticker, deze past perfect! Omdat recht plakken en geduldigheid niet één van mijn sterkste kanten is, besloot ik om mijn man het plakwerk te laten doen. Ook dat vroeg de nodige tijd 🙂 De sticker laat zich makkelijk bevestigen, al vraagt het wat concentratie om deze recht te hangen.

klusjes afvinken wij renoveren de hal!

Binnenkijken in onze woonkamer, klik hier.

Maar het resultaat mag er zijn! Tada, na jaren is dan eindelijk weer een kamer klaar om afgevinkt te worden van onze to-dolijst!

Heb jij ook van die klusjes die eeuwig blijven liggen? Ik heb massa’s ideeën gepind op Pinterest, maar de tijd ontbreekt me gewoon om er aan te beginnen. Herkenbaar? Welk klusje raakt er in jullie huis niet afgewerkt?

……………………………………….

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Tag @LIEVELYNE zeker als je geïnspireerd werd door één(of meerdere) blogs op deze website. We zien het graag voorbijkomen!

*Sommige artikelen werden ons gratis toegestuurd, dit veranderd echter niets aan onze mening. Die is altijd eerlijk. Ook kan het zijn dat bepaalde blogs affiliate links bevatten, per klik ontvang ik een kleine comissie. Voor jou zitten er GEEN extra kosten aan verbonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.