Shoplog: Ik ging naar Action en nam mee

Ik weet al niet meer wat ik nodig had, maar voor ik het wist, stond ik weer in de Action met een vol winkelmandje. Dit zijn artikelen die ik eigenlijk nog in 2019 kocht, maar natuurlijk laat ik jullie gezellig mee kijken.

De oudste houdt enorm veel van stationary, dus deze leuke set washi tape kon ik niet laten liggen. Voor iets meer dan een euro heeft ze nu een heel leuk setje om haar schriftjes mee op te fleuren.

Washi tape set - LIEVELYNE Action shoplog oktober 2019

Aaah ja, dat had ik nodig! Tapijtreiniger om mijn zetel te reinigen. Helaas hadden ze de schuimflessen niet meer die ik normaal koop. Dus ik nam deze spuitbus mee. Voor de zetel is het geen succes aangezien dit geen grote oppervlakte bedekt met sprayen.

Carpet tapijtreiniger - LIEVELYNE Action shoplog oktober 2019

Ik ben nog op zoek naar een leuke schoonloopmat en deurmat om te layeren aan de voordeur. Helaas kon ik mijn smaak nog niet vinden en wou ik toch al een dubbele mat voor de deur. Dus toen ik bij Action deze Welcome/goodbye mat zag liggen, besloot ik om het mee te nemen.

Welkom deurmat schoonloopmat - LIEVELYNE Action shoplog

Ook al is het Halloween, spinnenwebben moeten toch geveegd worden. Dit model is helaas niet telescopisch, dus ik moet hoog springen of een laddertje nemen. Toch voor minder dan een euro, kan ik niet klagen. De webben blijven er wel echt aan plakken.

Spinnenveger wit- LIEVELYNE

Nog een siliconen bakvorm voor een DIY die ik al een hele lange tijd wil proberen. Stay tuned for that.

Siliconen bakvorm

Deze universele houder leek me handig om te gebruiken. Ik moet toegeven dat het iets moeilijker werkt dan ik in gedachten had. Laat je telefoon niet vliegen als je het probeer te plaatsen in de houder!

Universal clip gsm houder

Twee tafellopers, gewoon omdat ze luipaard print zijn. Ik bedoel,dat laat je toch niet liggen 🙂

Luipaard tafelloper - LIEVELYNE shoplog action

Ergens in huis ligt er al eentje, daar ben ik zeker van. Helaas kan ik mijn lijmpistool nooit vinden als ik het nodig heb. Tijd om een nieuwe te kopen en op zijn plaats te leggen.

Lijmpistool Action shoplog

Een luchtverfrisser, deze ruikt echt heel lekker.

Orchidee huisgeur spuitbus

Een setje haakjes om tegen de kast te plakken en mijn nieuwe pannenlapjes aan op te hangen. Ze hebben ook metalen, maar uit ervaring kan ik je vertellen dat ze niet zo stevig zijn.

Tesa handdoek haakjes Action shoplog

luipaard pannenlap zwart wit - LIEVELYNE shoplog Action

Nog meer geurende spullen, zoals deze parfum cards. Leek me handig en ze zouden tot 60 dagen meegaan. Ik denk dat dat lichtjes overdreven is, want ik rook ze na 2 dagen al veel minder hevig.

parfumcard action shoplog

Met deze dacht ik slim te zijn, ik kocht ze in twee verschillende geuren. Ze passen namelijk niet in de Airwick geurverspreider(of ik doe iets mis). De geur van deze is hetzelfde als de andere spray die ik kocht. De appel kaneel geur kan ik dan weer niet aanraden.

navulling geurverspreider Action

Enkele simpele envelopjes.

c6 envelopes Action shoplog 2019

Voor de Vinted mensen onder ons, deze zijn onmisbaar. Ik gebruik deze altijd om kleinere spullen in te versturen. Shirts, leggings, topjes,… Het past er prima in.

Grote envelopes Action shoplog 2019

Nog een set keukenhanddoeken met luipaardprint.

Luipaard keukenhanddoek Action

Nog wat keukenkast spul, want ik wil graag orde in de chaos. Ik weet niet, lukt dat met 3 kinderen? Deze lange bewaardozen zijn alvast het begin. Geen malse rijstwafels meer in de kast, of 5 geopende zakjes broodstengels. Alles in de pot, dank u.

bewaardoos Curver - Action shoplog 2019

Snif, snif. Ik ruik een koopje. Iedereen zit graag op een fris toilet. Bref to the rescue!

Bref power Active -Action shoplog 2019

Ik weet het ook niet hoor, maar ik zag het en wou het. Het is luipaard hoor!

Luipaard deco stof action

Deze kon ik dan wel weerstaan, maar vond ik toch de moeite om te delen. Ik ben vast niet de enige luipaardprint lover in de wereld.

Kussensloop luipaard - Action

Ik zeg niets over de print van deze… Wel over het feit dat mijn dochter alles in haar bezit neemt en ik altijd op zoek ben naar alles.

Luipaard haarborstel Action shoplog

Mini elastiekjes omdat ik wel eens graag een kapsel met vlechtjes maak. Deze zijn dan superhandig om de boel bij elkaar te houden.

Elastiekjes vlechtjes Action

Boterhamzakjes met hersluitbare sluiting. Handig voor oa boterhammen, maar ook voor Vinted pakketjes. Kopers willen graag zoveel mogelijk kopen zonder teveel verzending te betalen. Door kleding in een ziploc zakje te doen, kun je de lucht eruit laten door er goed op te drukken en vervolgens het zakje volledig te sluiten. Hup, in je Action enveloppe en klaar is je bestelling!

boterham zakjes ziploc Action

Een setje plakband want gek genoeg verdwijnt plakband altijd uit mijn keukenlade. De kindjes knutselen graag en mama’s materiaal is veel leuker dan dat van henzelf.

set plakband Action

Een waterfles voor de middelste. Ik beloofde mezelf om dit jaar maar één drinkfles per persoon te gebruiken. Helaas, niet gelukt. Deze wil wel eens lekken, je moet hem op de correcte manier sluiten.

waterfles groen Action

Ik heb heel erg vaak last van pijnlijke schouders en een stijve nek. Dit is dus echt wel een handige uitvinding. Even vullen met kokend water en je kunt deze lekker in je nek leggen.

warmtefles nek en schouders Action

Zeg me dat ik niet de enige ben die altijd moet zoeken naar een elastiekje? Die dingen kunnen lopen volgens mij… Deze elastiekjes zijn zonder ijzer tussenstukje en springen dus niet kapot als je te hard trekt. zalig!

haarelastiekjes

Een fles mondwater…

mondwaterListerine

Handig deze kerstbalhaakjes. Ik kocht ze een maand voor Kerst en natuurlijk kon ik ze niet meer terugvinden toen ik ze nodig had. #Storyofmylife

haakjes voor kerstballen

Bij de make-up afdeling vond ik enkele leuke koopjes. Twee Rimmel lipsticks in bruin en rood voor nog geen 2€ per stuk.  De rode bleek eigenlijk wel roze te zijn. Een miskoopje waar ik wel iemand anders blij mee kan maken. Normaal betaal je voor een lipstick zoals deze makkelijk 10€.

Rimmel lipstickAction budget

Rimmel lipstick Action shoplog

Ook van het merk Nyx hingen er enkele tinten. Deze “Turnt uplipstick kocht ik een tijd geleden bij Douglas voor meer dan 6€. Volgens mij zijn ze ook niet meer te verkrijgen. nyx lipstick budget

Een nieuwe kleine muis voor de laptop aangezien ik mijn vorige moest afgeven aan mijn dochter. #Momlife

usb muis voor laptop

Deze folies zijn erg populair onder de mensen die in het bezit zijn van een snijmachine. Bij Action betaal je 0,59€ voor een velletje van 20x20cm. Zelf nam ik deze vier kleuren mee, maar er was ook donkergroen.

Glitter flex folie Action budget aankoop

Geen snijmachine? Geen probleem. Er zit een velletje met vormen bij, deze kun je boven op het velletje glitterfolie leggen en dan uitknippen. Of, je kunt op internet op zoek gaan naar andere vormen en lekker creatief aan de slag gaan.

Strijk folie textiel glitter voor Silhouette cameo

Deze stoffen stickervellen met dierenprint zijn erg leuk om mee te knutselen. Op forums las ik dat ze niet geschikt zijn voor de snijmachine, dus ik probeer het dan ook niet 😉

Dierenvel stickers Action

Een feestelijke tafelloper in het zwart met glitter.

Tafelloper zwart glinster Action

Een klein hobby schaartje.

Hobby schaartje roze Action

Een goudkleurig bestekset. Volgens mij betaalde ik hier rond de 10€ voor. De set is zestien delig.

Goud bestel Action

Omdat we zonder afwasmiddel zaten, kocht ik ook nog deze fles Dreft.

Dreft afwasmiddel Action

En als laatste deze metallic folie. Ik heb nog geen idee wat ik ermee ga doen, maar het leek alsof ik deze moest hebben. Metallic folie Action

Dat was voorlopig alles! Kocht jij nog iets leuks bij Action? Of kocht je misschien hetzelfde, laat het me weten op Instagram of Facebook.Wie weet inspireer je me wel met iets creatiefs!

………………………………………………………

Delen is altijd lief. X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.