action shoppen budgetvriendelijk Dreft afwasmiddel

Mini Action en Wibra shoplog

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie liet meekijken in mijn Action shopper. Afgelopen week liep ik snel even binnen bij Action en Wibra voor wat spulletjes die ik nodig had. Ik had niet veel tijd, maar grabbelde toch wat leuke dingen bij elkaar.

Action

Twee pakken sokken voor de jongens. Onze droogkast eet ze namelijk op, daar ben ik zeker van! Om het zoekwerk te verkleinen tijdens het opvouwen van de was, heeft iedereen hier zijn eigen kleur sokken. Geen printjes die je bij elkaar moet zoeken. Gewoon grijs voor de dochter, zwart voor de jongens, zwart lang voor papa en zwart kort voor mama.

zwarte kindersokken Action - Shoplog Lievelyne

Deze vakjes map gemaakt van hard karton leek me heel handig om te gebruiken voor een project dat ik in mijn hoofd heb. Ook handig om bonnen en papierwerk in te bewaren.

Document folder met vakken - shoplog lievelyne

Lees ook:Binnenkijken in onze woonkamer: Tripje naar Ikea!

Ik heb geen idee waar mijn andere twee Swiffer Dusters zich bevinden in huis. Deze stonden is promotie voor minder dan 2€ dus ik nam nog maar eentje mee. Persoonlijk vind ik dit fijner om te gebruiken tegen stof, maar een stofdoek kan ook natuurlijk.

Swiffer duster - Shoplog Lievelyne

Deze zijn onmisbaar hier thuis. Vooral mijn oudste dochter gebruikt ze graag en is er niet zuinig mee 🙂 Ze zijn prima van kwaliteit voor de prijs die je ervoor betaalt.

correctieroller duo - Action shoplog Lievelyne

Hoe schattig is deze ringmap?

Ringmap zwart wit vlekken - Action shoplog

De bekende roze allesreiniger in handige spuitbus. De geur hiervan is gewoon zalig.

Allesreiniger spray roze - Action shoplog

Lees ook: Online shoppen en korting verdienen? Ik leg je uit hoe!

Voor de jongens kocht ik een nieuw dekbed, gewoon simpel zwart wit. Volgens mij stond deze ook net in de actie. Ik betaalde er in ieder geval minder dan 10€ voor. De kwaliteit is prima, de lakens zijn lekker zacht en voelen niet goedkoop aan.

Bedovertrek kinderen zwart wit kruisjes - shoplog lievelyne

De diepvries opruimen… Een hele klus, maar wel nodig. Deze bakjes zijn flexibel en volgens mij perfect voor in de diepvries omdat ze niet barsten.

Flexibele opbergmanden Action

Deze kleine schrijfbordjes zijn heel fijn om huiswerk op te oefenen, tafeltjes, letters schrijven,… Of gewoon om mee te nemen naar de box om workouts op te schrijven.

White board mini - shoplog Lievelyne

Nog meer flexibele bakjes voor de diepvries. Of ik ze ga gebruiken weet ik nog niet, ze leken in ieder geval geschikt voor het bewaren van kruiden.

Flexibele mini bakjes muntgroen - Action shoplog Lievelyne

Je raadt het al, dit heb ik nodig om de diepvries op te ruimen. Ik kocht wel de verkeerde maat, dit zijn de grote zakjes. Er zitten er 20 in één doos.

zip&store diepvrieszakjes hersluitbaar

Wibra

Bij Wibra vond ik een simpele strijkhoes. Dat was nodig want de andere had duidelijk zijn tijd gehad.

Strijkhoes wit met zwarte bollen Wibra

Een wit en rond magneetbord. Momenteel hangt het even in de keuken, maar ik heb in ieder geval een andere ruimte in gedachten ervoor. Leuk voor quotes, foto’s of memo’s.

De uitwisbare gelpen, ken je ze al? Action zou ze ook hebben, maar ik heb er nog niet op gelet. Deze zijn fijn om huiswerk mee te maken, vooral voor de jongste die niet met pen leert schrijven. Op hun school leren ze schrijven met een speciaal potlood omdat dat gemakkelijker is.

Uitwisbare gelpen Wibra

Nog een setje schattige Panda bewaardoosjes. Heel leuk om koekjes in te doen voor school. De kinderen mogen namelijk geen koekjes meer meenemen in verpakking, de school werkt aan een beter milieu. Mochten koekjes fabrikanten dat ook doen, awesome.

Panda doosjes voor koekjes Wibra

En als laatste deze pannenlappen in luipaardprint. Ze hadden ook wanten, maar daar kan ik niet mee werken. Doe mij maar lapjes en dan nog zal ik me verbranden aan de oven vrees ik. Oops!

Pannenlap luipaardprint Wibra

………………………………………………………….

Vond je deze blog leuk? Deel het zeker met anderen!

Volg je Lievelyne al op Facebook en Instagram?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.