Kleine shoplog: Dit is wat ik kocht in Sicilië !

Best verbaast van mezelf, ik kocht dit jaar echt weinig tijdens onze vakantie. Dit kwam deels door het feit dat we arriveerde rond de feestdag Ferragosto, alles was gesloten en ook de wekelijkse markt ging aan mijn neus voorbij. Ook aan het strand kwamen we dit jaar niet veel verkopers tegen. Normaal wandelen ze altijd met hun houten bord vol spullen langs en bieden je wat aan. We kochten wel enkele schildpad kettingen voor de kinderen. De middelste was er vorig jaar zo blij mee dat hij er het hele jaar mee rondgelopen heeft. Dus we kochten meteen nog eentje in een andere kleur.

Kleding

In de shopping kon ik wel nog enkele solden koopjes doen. Zo kocht ik twee zalig zittende jeans broeken voor net geen 10€. Mocht mijn maat er meerdere keren tussen gezeten hebben, had ik ze echt wel dubbel gekocht. Helaas waren het de laatste en enige in mijn maat. Als eerste een lichte jeans, normaal koop ik alleen maar zwarte skinny jeans. Toch wou ik deze passen en ze zat zo lekker dat ik ze meenam voor een tientje. De onderkant is gerafeld en de broek zou een liftend effect geven. Nou doe je best! Dezelfde kocht ik dan ongeveer in het zwart.

Shoplog Sicilië Lichte jeans - Lipoedeem - LIEVELYNE

Verder kocht ik drie jurkjes en een broek bij Piazza Italia, daar scoor ik ieder jaar weer. Vorig jaar kocht ik er 2 luipaard jurken, je houdt ervan of niet. Ik hou er nog steeds van 😉

Leopard maxi dress - Kleding shoplog - LIEVELYNE

Dit jaar ging ik voor drie los vallende off shoulder modellen. Ik paste eerst de groene en die zat zo lekker dat ik meteen nog een zwarte erbij nam.

Off shoulder kaki jurk - Piazza Italia

En om eens voor een ander kleurtje te kiezen, nam ik ook een gelijkaardige jurk mee in camelkleur. Al moet ik eerlijk bekennen dat het niet mijn favoriete stofje is.

Jurk camel kleur off shoulder - LIEVELYNE SHOPLOG

En ook in deze winkel vond ik een lekker zittende broek. Deze keer in het zwart, met zwart riempje.

Zwarte pantalon - Black is my happy color - Lipoedeem

Kiko

Tegenwoordig vind je deze winkel ook dichter bij huis, toch moet ik er altijd even binnen. Dit jaar was dat niet anders, ik had ook echt enkele dingen nodig aangezien ik ze thuis vergat.

Kiko Milano make up shoplog

Zo kocht ik de Unforgettable waterproof mascara. En ik kan je zeggen dat deze mascara mooi op zijn plaats blijft zitten. Zowel in de zee, het zwembad en tijdens het sporten.

Kiko Milana waterproof mascara Black

Dan de Intense Colour long lasting eyeliner potlood.

Intense eye pencil Kiko Milano Shoplog

Ik had mijn dochter bij en samen zochten we nog wat lakjes uit. Deze waren 3 kopen, 3 gratis. En een tienermeisje vindt het altijd leuk om nagellak te bezitten ook al gebruikt ze deze niet. Mama mag ze dan vast wel eens lenen als ze een ander kleurtje op haar tenen wil.

Kiko Milano nagellak in verschillende kleurtjes

Mijn vertrouwde Mylene woestijnzand vergat ik ook thuis, maar bij de promoties stond nog een superschattig doosje met bronzer. Dus die mocht meteen mee.

Kiko bronzer shoplog

Kiko Milano bronzer - Shoplog LIEVELYNE

En bij de kassa werd me nog een dubbele eyeliner pen in de handen geduwd door de verkoopster. De Sicilian notes eye marker duo en wat ben ik blij dat ik deze meenam! Deze Pen is echt wel long lasting en waterproof! Bedankt opdringerige verkoopster!

double eye liner pencil Sicilian notes Kiko

Accessoires

Dit jaar kon ik geen leuke handtas op de kop tikken, ik moest me tevreden stellen met een zonnebril. Deze kocht ik aan één van de weinige kraampjes in San Leone. Andere jaren stonden er massa’s en was er zoveel keuze tussen verschillende spullen. Dit jaar stonden er hoogstens vier met alleen wat brillen, petten en hoesjes. Jammer!

Kaarsen

In de shopping is er ook een Yankee candle store. Spijtig dat ik geen foto maakte van dit leuke winkeltje met schattige kaarsen en accessoires. Zoals de elektrische geurbranders voor de heerlijk ruikende wax melts. Ze ruiken zo fel, echt een aanrader.

En dat waren meteen alle aankopen die ik deed tijdens onze vakantie in Sicilië!

……………………………………………..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.