Wij vieren het begin van de vakantie met een winactie !

Het ene moment haal je je slippers vanonder het stof, loop je te puffen en het andere moment sta je met je shirt in de gietende regen terwijl de wind je bijna wegblaast. Tijd voor een vakantie naar de zon. Gelukkig bracht Denksport opnieuw enkele leuke puzzelboekjes uit. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Niets zo leuk als kinderen die zich lekker kunnen bezighouden en nog eens bijleren ondertussen. We kregen verschillende boekjes, vanaf 6 jaar. De kinderen konden dit prima alleen invullen, al waren sommige vragen toch nog wat moeilijk. Gelukkig staan de juiste antwoorden wel aan de achterkant. De kleinste had dit al snel door en vulde opeens aan een sneltempo alles in. Hij spiekte stiekem naar de antwoorden, wat natuurlijk niet de bedoeling is ๐Ÿ™‚

De kleinste vond vooral de Paco’s puzzel jungle erg leuk om te doen. In dit boekje vind je een mengeling van taalspelletjes, rekenen en logisch nadenken. Allemaal aangepast aan het niveau van onze zesjarige.

paco's puzzel jungle

De twee oudste kinderen vonden de Squla versie dan weer leuk. Deze zijn iets moeilijker, maar zeker niet minder leuk. Al moet ik toegeven dat wij als ouders soms zelfs het antwoord niet wisten. Dus in รฉรฉn klap leerde heel het gezin weer wat bij ๐Ÿ˜‰ In de Squla boekjes vind je puzzels, quizzen en verschillende soorten oefeningen. Daarbij kun je kiezen tussen verschillende thema’s zoals rekenen, spelling, vreemde talen en meer.

Erg leuk om te zien hoe deze kleine denkertjes zich konden bezighouden zonder tv of spelconsoles. Ik ben er zeker van dat ze ook meegaan in de handbagage op het vliegtuig.

Hier in huis kom ik de boekjes overal tegen, ook op de wc zorgen ze voor amusement. Niet alleen voor de kinderen, ook voor volwassenen. Er zat namelijk een exemplaar tussen voor ons ook. Ik dacht dat 2 sterren wel zou meevallen qua moeilijkheid, maar voor iemand die niet vaak puzzelt blijkbaar toch iets minder evident. Een goede training voor de hersenen. Dus ook deze boekjes gaan mee in de handbagage.

Winnen !

Om het begin van de vakantie te vieren, geven wij enkele exemplaren weg van deze Denksport puzzelboekjes. Wil jij graag kansmaken? Dat kan, en deze keer geef ik รฉรฉn setje weg op Facebook & รฉรฉntje op Instagram. De setjes zal ik zelf samenstellen en zullen bestaan uit een puzzelboekje voor volwassenen, 2 Squla puzzelboekjes en een extra denkpuzzel van Paco of Dokter D.

Hoe?

Facebook:

  • Like de Facebookpagina.
  • Reageer onder de post over de winactie en geef een like.
  • Tag 3 anderen die ook willen winnen.

Delen van de foto is lief, maar niet verplicht. Meerdere personen taggenย  in meerdere reacties is ook toegestaan.

De winactie stopt wanneer ik 500 volgers bereikt heb.

Instagram:

  • Volg Lievelyne op Instagram.
  • Reageer en like de foto over de winactie zodat ik weet dat je meedoet.
  • Tag 3 anderen die ook willen winnen.

Delen in stories is lief, maar niet verplicht. Meerdere personen taggen in meerdere reacties is ook toegestaan.

De winactie stopt wanneer ik 2500 volgers bereikt heb.

Het is toegestaan om deel te nemen aan zowel de Instagram en Facebook actie ๐Ÿ˜‰

……………………………..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *