Helemaal klaar voor de zomervakantie met deze Hunkemöller bikini!

HALLO lente, het is al mei, hoor! Geen straaltje zon te bespeuren hier, alleen maar regen en nog eens regen. Om een beetje dat zomergevoel te krijgen, boekte we onze zomervakantie naar Sicilië en ging ik alvast op zoek naar een passende bikini. Ook dit jaar weer scoorde ik daarvoor bij Hunkemöller! Net als vorig jaar werd het er eentje uit de collectie van Doutzen. Ik ben alvast helemaal klaar voor de zomervakantie met deze Hunkemöller bikini!

Mijn oog viel eerst op het Polka dot model, helemaal retro en zo leuk van motief en kleur. Zeker met een high waist zwart broekje.  Helaas voor mijn figuur toch net niet wat ik zoek.

Bikini wit zwarte stippen, Polka dots - Hunkemöller

Ik twijfelde even of ik zou gaan voor het high waist broekje in het zwart met details aan de zijkant, maar toen ik eventjes verder scrolde, viel mijn oog op… Goud! De Gold stripe bikini by Doutzen, dat is het! Ik heb nog nooit eerder een witte bikini gehad en hoop dus ook dat deze niet doorzichtig is. De details zijn weer erg mooi, subtiele Bronskleurige pareltjes op het bovenstuk en touwtjes afgewerkt met metaal helemaal in Doutzen stijl. Ik ben benieuwd!

Eerste indruk

In het echt ziet deze bikini er nog beter uit dan op foto. De kleur is gebroken wit doorgeweven met gouden draad waardoor hij extra shiney is. Afgewerkt met schattige metalen details aan de lintjes en op de billen. De bandjes rond de hals zijn goudkleurig met een glittertje erin.

Bikini Hunkemöller Doutzen - Review LIEVELYNE

De lintjes aan het bovenstuk kunnen eraf gehaald worden, op die manier kan de bikini ook strapless gedragen worden. Het stof is gelukkig dik, ook van het broekje. Volgens mij komt dit helemaal goed in het water. Het bovenstuk is voorgevormd en dik van stof, dus geen zorgen, deze zal niet doorschijnen. De pasvorm is prima, het broekje bedekt de volledige billen en het bovenstuk is stevig. Hoewel ik gekozen heb voor een boven- en onderstuk met dezelfde kleur, kun je prima combineren naar keuze.

Ook na een eerste wasbeurt zag de bikini er nog prima uit. Het goud nog even shiney als ervoor en het metaal gaf niet af. Hoewel op het label staat dat het enkel met de hand gewassen mag worden, deed ik het toch in de machine op 40°C. Daarna liet ik het drogen op het rek en tada, klaar voor gebruik! Kom maar op met die zomer!

…………………………………………..

Q: Waar kocht jij dit jaar je zwemkledij?

dit artikel is in samenwerking met Hunkemöller.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.