Dit zijn mijn Action aankopen van maart 2019

Het is alweer even geleden dat ik nog inkopen deed bij Action. Ze hebben er intussen weer hele leuke dingen. De zomer is in zicht en zeker voor de tuin kun je er fijne spullen vinden. Voor de kinderen bracht ik alvast enkele spulletjes mee voor Pasen. Voor de middelste bracht ik een mierenboerderij mee. Hierin kun je een kolonie mieren volgen en bewonderen, echt iets voor onze natuurvriend. Met een vergrootglas kan hij dan gezellig kijken hoe zijn nieuwe vriendjes druk in de weer zijn met het graven van tunnels en stichten van kolonies. We zijn benieuwd! Als je ook benieuwd bent, reageer dan even onderaan, mocht het leuk zijn plaatsen we een review.

Mijn man ging mee naar Action, dat is altijd gevaarlijk als je langs de voedingswaren komt. Hij heeft geen interesse in een dieet en zocht zich een paar lekkere dingen uit.

Deze koeken zijn echt dodelijk! Ik zou ze nooit meer meebrengen omdat ik er gewoon niet af kan blijven. “Eentje is geentje” zeggen we hier 🙂 De Rolo’s zeggen me niet veel, maar mijn man is er gek op.

Action shoplog LIEVELYNE - Tortina

Je kent ze vast wel, de Wokkels chips van Lays. Ik kan je alvast verklappen dat deze versie van Action aardig in de buurt komt qua smaak.

wokkels bij Action - shoplog Action LIEVELYNE

Wat dacht je van deze leuke onesie? Natuurlijk niet echt aan te raden met deze temperaturen, maar dit kocht ik een tijdje geleden al toen het nog frisjes was. Mijn dochter vindt unicorns nog steeds leuk dus deze was een schot in de roos.

Unicorn onesie Action

Wie mij volgt op Instagram, weet dat mealpreppen nu een deel van mijn leven is. Ik probeer zoveel mogelijk maaltijden al te bereiden en steek ze dan in bakjes om ze de volgende dagen makkelijk mee te kunnen nemen naar het werk. Deze bakjes zijn erg handig voor snacks. Natte en droge voedingsmiddelen kun je makkelijk gescheiden houden.

Bakjes met vakken Action - Mealpreppen

Een namaak cactus in een leuk potje, gewoon omdat ik nog niet genoeg prulletjes heb voor op de kast…

Cactus nep Action,- Action shoplog Lievelyne

Een musthave voor de mensen die een bullet journal hebben of gewoon lekker creatief willen schrijven. Ik nam ze mee om op kaartjes te schrijven bij een winactie of zo maar zoals je ziet, heb ik nog wat werk aan mijn handschrift.

Stift Sierletters Action

Mijn mama houdt van breien, ze maakt momenteel poppenkleertjes voor babyborn. Deze knoopjes zullen vast mooi passen bij de outfits die ze bedenkt.

Assortiment knopen kleurrijk Action

Ik kocht ooit een Ambi Pur 3Volution, deze vullingen passen er prima op en kosten volgens mij maar 1/3 van de prijs.

Luchtverfrisser Action

Zoals altijd weer enkele sokjes in het zwart voor de jongens. Raar maar waar, deze kledingstukken verdwijnen altijd. Bij jou thuis ook ?

Kindersokken zwart Action

Een thermos beker om thee mee te nemen naar het werk. Al gebruikt mijn man het om water in te doen, zo blijft zijn water lekker koel zegt hij.

Thermo beker Action

Bio zakjes voor de tuinafval bak. Deze kunnen gewoon in de groene container en vergaan volledig.

Composteerbare bio zakjes Action

Dit vond ik interessant voor mijn pijnlijke gewrichten. Vooral mijn knieën doen erg veel pijn de laatste tijd. Misschien kan dit verlichting geven.

Spierpijn Magnesium olie Action

Gel spray om snel even de jongens hun haartjes in de plooi te leggen. Of wanneer dochterlief een paar uitstekende sprietjes haren heeft. Even sprayen op de kam en de haren doorkammen.

Gel spray Action

Een grote zak theelichtjes want we maken het graag gezellig ’s avonds. Vooral de oudste vindt dit heel leuk en steekt meestal de kaarsjes uit zichzelf aan.

Theelichtjes 6 branduren Action

Een microvezel spons, niet echt bijzonder.

Microvezel spons Action

Geen idee hoeveel licht deze lamp maakt, maar dit leek me handig voor bij de kippen. Het werkt op zonne-energie en kan helpen om roofdieren op afstand te houden ’s avonds.

Solar sensor lamp

Nog meer poetsgerief. Schoonmaakazijn is echt iets wat ik altijd in huis heb. Je kunt het dan ook overal in huis gebruiken. Schoonmaken, onkruid bestrijden, de was, ontkalken,…

Schoonmaakazijn citroen Action

schoonmaakazijn geur - Action shoplog

schoonmaakazijn geur -Action

Nog iets wat onmisbaar is hier in huis, de wonderspons van Action. In de keuken hebben we witte plastic stoelen, die hou ik makkelijk schoon met deze sponsjes. Ook stift op de muren of plekjes op de tafel krijg je er makkelijk mee weg. Inslaan dus! Let er wel op dat je de roze met wit neemt.

Wondersponsjes Action

Voor de extra vuile klusjes zijn deze toch wel onmisbaar. Ik denk dan aan die ene keer dat mijn zoontje wensput speelde en daarna even een grote boodschap deed met héél veel wc papier. Je mag 3x raden wat er gebeurde en wie het moest opkuisen.

Huishoud handschoenen Action

Nog meer theelichtjes, in twee verschillende geurtjes dan nog wel.

Theelichtjes met geur Action

Deze stonden in promotie voor nog geen 10€. De kleurtjes konden me overtuigen 😉

usb stick - Action shoplog

Nog meer mealprep gerief. Deze bekertjes gebruik ik voor overnight oats te maken of chiapudding. De beker is van plastiek dus valt niet stuk. Je zou je yoghurt ook in hergebruikte glazen potten kunnen doen maar ik heb altijd schrik dat ze dan stuk gaan tijdens het vervoeren. Vanboven doe ik dan stukjes fruit, ik doe mijn fruit liever erbij op het moment dat ik het ga eten en niet al op voorhand.

Yoghurt beker - Action shoplog LIEVELYNE

Klei korrels voor de planten. Deze doe je in de pot voordat de grond erin gaat, een klein laagje. Dit zorgt ervoor dat planten beter groeien en houdt het water op de bodem. Je kunt het ook als decoratie gebruiken bovenop de grond. Het zorgt ervoor dat de grond minder snel uitdroogt waardoor je minder vaak water moet geven en het ziet er ook mooi uit.

Klei korrels - Action shoplog LIEVELYNE

Een nieuwe oplossing voor het kleurgerief van de kinderen. Ze hebben zoveel stiften, gommen en andere schrijfwaren. Past perfect in deze doos en ze zijn makkelijk op te stapelen.

Vakjes bak uitneembaar vak - Shoplog Action LIEVELYNE

De Nerf geweren kennen mama’s met jongens wel. Die pijltjes raken alleen zo snel kwijt. Gelukkig heeft Action vullingen voor weinig geld. Schiet er maar op los kinderen!

Nerf geweer vulling - Action shoplog

Nog meer opbergdozen, deze zijn voor de lenteschoonmaak in het tuinhuis. Doorzichtige bakken, zodat je de inhoud kan zien en niet te lang moet zoeken naar wat je nodig hebt. Ze kwamen in een set van 3.

Doorzichtige opbergdoos - Action shoplog

Ik had dit nog nooit gezien, maar het leek me wel fijn voor de volgende knutselsessie met de kinderen. Mocht je een leuke knutseltip hebben met deze verf, tag me zeker op social media!

3D verf - Action shoplog LIEVELYNE

Huiswerk materiaal dat niet in de knutseldoos moet. Deze staan op de kast, grijpklaar voor het huiswerk.

schoolgerief - shoplog Action

Luipaard, my happy color! Ik heb een dochter die graag kammen laat verdwijnen, dus ik kocht er eentje die ze zeker niet wil. Zij ziet luipaard niet graag dus probleem opgelost. Hopelijk!

Luipaard haarborstel - Action shoplog LIEVELYNE

En als laatste nog een zakje voer voor cavia’s.
Caviavoer - Action shoplog

Ik deed een koopje toen ik deze Labellino kocht bij Action. Alleen rekende de verkoopster deze 2x aan dus uiteindelijk betaalde ik de hoofdprijs, haha! Het is een fijne lippenbalsam maar net iets te groot van formaat om mee te dragen in je jaszak. Prima voor in de handtas wel.

Labellino munt lippenbalsam - Action shoplog LIEVELYNE

De Tangle Teezer raakte zoek en haren kammen werd een drama. Ik bracht dus meteen deze mee, hij lijkt er ferm op dus ik ben benieuwd.

tangle teezer Action

Een set placemats voor buiten, de kinderen kunnen er nog al eens een knoeiwerk van maken.

De kleur van de handdoeken komt niet goed uit op deze foto. Ze zijn eigenlijk donkergroen met luipaard motief. Ik had nieuwe handdoeken nodig want hier smossen ze graag en zien ze er snel vies uit.

luipaard keukenhanddoeken Action

Dat was alles!

………………………………………………………..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.