Zondag is voor popcorn, plezier en draken !

Tijdens ons laatste bezoekje aan de cinema, kwam tijdens de reclame de nieuwe “Hoe tem je een draak 3” langs op het scherm. Mega schattig vonden de kinderen het, want Tandloos wordt in deze film verliefd om de mooie witte draak Hemelfeeks. Dit zal de vriendschap tussen draak en drakenrijder op de proef stellen. Zal het vriendschap het overleven ?

Ondertussen entertainen de kinderen zich met het nieuwe spel van DreamWorks dat iets later ook uitkwam. De “Dragons dawn of new riders” staat los van de nieuwe film. In deze game maak je kennis met een nieuwe heldhaftige draak en zijn ruiter. Samen moeten jullie vijanden verslaan en nieuwe eilanden verkennen. Hou je vast voor een leuk verhaal over vriendschap dat je niet snel zal vergeten.

Wij ontvingen een leuk pakket met daarin enkele personages van de film en het spel “Dragon dawn of new riders” voor Nintendo Switch. Mijn zoontje was meteen verkocht aan de zachte en knuffelbare versie van Tandloos. Deze mag nu dus overal mee naartoe, van de zetel, naar de auto, naar zijn bed. De kleinste was meteen verkocht aan de brullende en lichtgevende draak Stormvlieg. En voor de oudste zat de mooie witte meisjesdraak Hemelfeeks er ook tussen. Iedereen blij, wat tof speelgoed! Ze passen perfect bij onze eerdere versie van Tandloos die we jaren geleden van Sinterklaas kregen nadat de 2e film uitkwam.

Hoe tem je een draak 3 Speelgoed - Dawn of new riders review

lees ook: Getest: De L.OL. surprise HairGoals

De game

Wat zo leuk is aan de Nintendo Switch is dat je deze kan koppelen aan de televisie, zo wordt het spel opeens levensecht. Helaas was het eerste minpunt al meteen dat je niet in het Nederlands kan spelen. De middelste van 7(bijna 8)had dus wat moeite met het voltooien van de opdrachten aangezien hij niet begreep wat er moest gebeuren. De opdrachten zelf zijn niet te moeilijk en het beeld is erg mooi. Zeker als je het op de televisie aansluit. Met de nodige hulp kon hij de opdrachten wel doen en de weg vinden.

Dawn of new riders Nintendo Switch

Eenmaal ze de film gezien hadden, werd het spel pas echt interessant. Al heeft het spel niets met de nieuwe film te maken en komen de nieuwe draken ook niet erin voor. Wel de gekende personages Tandloos, Hikkert, Astrid,… Gek genoeg zullen deze personages je enkel bijstaan in het spel, je speelt namelijk met een ander personage het hele spel. Een onbekende jongen die zijn geheugen kwijt is en zijn kleine draak. Samen gaan jullie op pad om te ontdekken wie hij is en hoe hij op dit eiland terecht is gekomen. Onderweg kom je andere personages tegen die je op weg zullen helpen. Samen met je draak los je puzzels op en ga je gevechten aan.

De Film

Hoe tem je een draak 3 Euroscoop

Afgelopen zondag trokken mijn man en ik met onze jongens naar de cinema terwijl zus ging logeren bij haar nichtjes. Als jij Hoe tem je een draak 3 nog niet gezien hebt, zou ik het je zeker nog aanraden. De film is leuk voor jong en oud. Er zit voldoende humor is, maar ook enkele stukjes waar je bijna een traantje bij wil wegpinken. Een verhaal over echte vriendschap en liefde. Geen paniek, natuurlijk ga ik niets verklappen! Hier mocht knuffeldraak Tandloos gezellig mee, ook hij keurde de film goed.

Tandloos draak at the movies

Speelgoed inspiratie voor kinderen | verjaardagen en feestdagen tip!

……………………………………………………………….

 

 

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Tag @LIEVELYNE zeker als je geïnspireerd werd door één(of meerdere) blogs op deze website. We zien het graag voorbijkomen! 

*Sommige blogs bevatten affiliate links, per klik ontvang ik een kleine commissie. Voor jou zitten er GEEN extra kosten aan verbonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.