Hoeveel ik verdien met bloggen

Dit is wat ik verdien met bloggen + eerste promo materiaal!

Toch wel een vraag die heel vaak gesteld wordt is “Hoeveel verdien je met bloggen?”. Dus ik dacht, laat ik het eens hebben over wat ik nu echt verdien met bloggen. Je kan met bloggen heel mooi verdienen, al was dat niet mijn doel toen ik ermee begon. Tijd maken om rustig even te gaan zitten en een blog te schrijven heb ik ook vaak niet. Dus momenteel is het bloggen een hobby en kies ik dus zelf wanneer ik er eentje online zet.

Lees ook: Van mama naar ondernemer, ik opende een webshop!

Schrijven is iets wat ik heel graag doe en liefst wanneer en waar ik wil. Even geen inspiratie of tijd? Tja dan komt er soms een hele week niets online. Je ziet de bezoekers aantallen ook echt stijgen als ik meerdere keren per week een artikel post. Toch vind ik het voor nu prima hoe het is. Gewoon schrijven voor mijn plezier over onderwerpen waarvan ik hoop dat ze anderen inspireren. Zonder al te veel verplichtingen.

LOL surprise eye spy set voor kinderen

De L.O.L eye spy

Samenwerkingen

Regelmatig word ik benaderd door bedrijven met de vraag om samen te werken. Hiervoor krijgen we spulletjes in ruil voor een review of post op sociale media. Ik probeer altijd te kiezen voor samenwerkingen die dan ook echt bij mezelf en de blog passen. Hoewel ik mezelf een #mamablogger noem, kun je op de blog van alles tegenkomen. Speelgoed dat getest werd door de kinderen, een receptje dat ik probeerde of mijn favoriete CrossFit outfit. Ook toffe hacks en tips zal ik jullie niet weerhouden! Hopelijk vinden jullie de variatie tussen de verschillende artikelen ook leuk. Mocht dat niet zo zijn of heb je andere vragen, ideeën of opmerkingen? Deel ze gerust in een reactie onderaan! Tips worden gewaardeerd.

Intex opblaasbare spa - LIEVELYNE

lees ook:  Intex PureSpa review: onze mening over de opblaasbare jacuzzi!

Blog promoten

Toen mijn blog onder haar nieuwe naam online ging, was ik wat onzeker. Wat vinden mensen van de naam? Vele kennen het verhaal erachter niet. “Lievelyne” is de bijnaam die ik als klein meisje kreeg van een toch wel heel dierbaar persoon. Iemand die me nu niet meer roept met deze naam, gewoon omdat hij er niet meer is. Hij stierf nog niet zo lang geleden toen de blog al een tijdje gelanceerd was. Dus als mensen me nu vragen naar mijn blog, ben ik wel zeker over de naam. Het is iets met betekenis en niet meer zomaar een bijnaam die ik ooit kreeg. Het is mijn plek, ergens op het wereldwijde web waar ik schrijf over alles wat me bezighoudt.

Eén van mijn kleine meisjes dromen was om later een boek uit te brengen. Ik schreef ook altijd massa’s papieren vol met verhalen, hield een dagboek bij en was altijd creatief bezig. Net als mijn dochter nu, raar maar waar, ze heeft dezelfde dromen zonder dat ik haar vertelde over de mijne. Mijn grote meisjes dromen zijn wel een beetje anders. We zien wel wat er op mijn pad komt, ik heb geen haast en heb dan ook mijn handen vol met het grootbrengen van huidige meisjesdroom. Een blog bijhouden is leuk voor later en de kinderen vinden het meehelpen hartstikke leuk.

Mamablogger - LIEVELYNE

Dus tijd voor een beetje offline promotie van de blog. Ik ging aan de slag met het ontwerpen van mijn eigen logo en visitekaartjes. Aan de achterkant een typerende quote met daaronder alle socialmediakanalen waar je Lievelyne kan vinden! En daaronder nog voldoende plaats voor een persoonlijke boodschap. Dit omdat ik vaker winacties doe en de kaartjes mee wil sturen met een persoonlijk bedankje erop. Ook zijn visitekaartjes handig om uit te delen op evenementen en altijd handig om in je handtas te bewaren.

Visitekaartjes logo ontwerp dit is wat is verdien met bloggen- LIEVELYNE

Ook het dragen van kledij of een tas met je eigen logo op brengt meer mensen naar je blog of bedrijf. Laat het dus een tip zijn om je merk te dragen, zo maak je mensen nieuwsgierig. Mocht je zoeken naar iemand die je daarbij kan helpen, klik dan zeker even door naar mijn webshop. Ik help je graag verder! Wij bedrukken textiel en maken stickers op maat.

textiel bedrukking met logo door liefs bij lievelyne

……………………………………………………………………

Werd je geïnspireerd door dit artikel en vond je de informatie nuttig? Deel het dan zeker verder, dat helpt ons en de blog om te groeien(DANKJEWEL)! Tag ook zeker @LIEVELYNEPUNTBE op social media als je aan de slag gaat met één van onze tips. Ik zie het graag voorbij komen en deel het verder!

*Sommige blogs bevatten affiliate linkjes. Door op deze links te klikken en iets te kopen, ontvangt Lievelyne een kleine commissie. Voor jou hangen hier GEEN extra kosten aan vast!

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.