Getest: De L.OL. surprise HairGoals

Wij openen & spelen met de L.O.L.hairgoals! Een echte must have voor de L.O.L . surprise fans zijn deze nieuwe poppetjes met echte haren! In een vorige blog lieten we jullie al kennis maken met de L.O.L .bigger surpise eye spy, waarbij de kinderen een pakket vol met poppetjes en accessoires uitpakten. Er zaten pruiken, kleertjes en andere spulletjes in die je naar hartenlust kon veranderen op de bijgeleverde poppetjes.

lievelyne

Tip: De kinderen maakte ook een toffe unboxing video!

L.OL. surprise HairGoals

Bij de nieuwe versie, namelijk de L.O.L.surprise hairgoals hebben de poppetjes echt haar. Je hoeft ze dus geen pruikje meer op te zetten. Ook komen deze poppetjes niet in de bekende ballen, nee ze zitten deze keer in een kokervorm. Aan de voorkant staat een voorbeeld van een poppetje en als je aan de achterkant kijkt, zie je de mogelijke spulletjes die erbij kunnen zitten. Er zijn in het totaal 12 verschillende versies waarvan 10 met echt haar & 2 heel erg zeldzame met glitterhaar! Hoe cool is dat?!

L.O.L surprise hairgoals - LIEVELYNE

Ben jij al nieuwsgierig naar de inhoud van onze kokertjes? Laten we snel gaan kijken!

L.O.L surprise hairgoals - LIEVELYNE

Het openen van de verpakking gaat heel simpel, gewoon even het ritsje openen en je zit al meteen door de eerste laag.

L.O.L surprise hairgoals - LIEVELYNE

Hoewel ik hier maar één meisje heb, had ik toch 3 enthousiaste kinderen die aan de slag gingen met uitpakken. Ook de jongens vinden de poppetjes erg leuk en vooral spannend om ze uit hun verpakking te halen. Er zitten in elke versie altijd hint en heel veel accessoires verstopt. Net dat maakt het zo leuk. Ik vind het alvast prima als jongens met meisjes speelgoed willen spelen en andersom. Jij?

L.O.L hairgoals testen - LIEVELYNE

Toen ze alle lagen verwijderd hadden, kwamen we erachter dat de koker eigenlijk een haarlak spray is. Je kan deze handig meedragen door de ketting die er wordt bijgeleverd. Ook de details zijn erg mooi en leuk bedacht.

L.O.L surprise hairgoals _ LIEVELYNE

Het poppetje deden ze hier als laatste open. Dat zit heel leuk ingepakt zodat je niet meteen kan zien welke L.O.L het is. Eerst werden alle andere zakjes open gedaan, elk popje heeft haar eigen unieke spulletjes. Schoentjes, kleding, pyjama, drinkflesje en zelfs leuke krulspelden die je in je eigen haar kan rollen!

L.O.L surprise hairgoals _ LIEVELYNE

Sommige poppetjes verkleuren ook als je ze in koud of warm water houdt. Gelukkig was iedereen tevreden met zijn of haar poppetje. Elke avond doet ze braaf haar pyjama aan. ‘S morgens wordt ze dan terug omgekleed en gaat ze naar school(door de middelste ontworpen in de speelkamer). Heel mooi speelgoed, het wekt de nieuwsgierigheid en je kreeg veel spulletjes erbij. Alles kan achteraf ook mooi opgeborgen worden in de koker. Ik ben iets positiever over deze L.O.L serie omdat net de kokers zo handig zijn in plaats van de bekende ballen.

L.O.L hairgoals wij testen ze voor jullie

Om je verzameling nog groter te maken, kan je ook de huisdieren (Fuzzy pets) of kleine zusjes(Lils) in huis halen.

L.O.L hairgoals review

…………………………………………………………………………….

Q: Wat vind jij van deze #Hairgoals serie?

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.