Dit is wat ik verdien met bloggen + eerste promo materiaal

Toch wel een vraag die heel vaak gesteld wordt is “Hoeveel verdien je met bloggen?”. Het antwoord daarop is heel simpel, niets. Je kan met bloggen heel mooi verdienen, al was dat niet mijn doel toen ik ermee begon. Tijd maken om rustig even te gaan zitten en een blog te schrijven heb ik ook vaak niet. Dus momenteel is het bloggen een hobby. Schrijven is iets wat ik heel graag doe en liefst wanneer en waar ik wil. Even geen inspiratie of tijd? Tja dan komt er soms een hele week niets online. Je ziet de bezoekers aantallen ook echt stijgen als ik meerdere keren per week een artikel post. Toch vind ik het voor nu prima hoe het is. Gewoon schrijven voor mijn plezier over onderwerpen waarvan ik hoop dat ze anderen inspireren. Zonder al te veel verplichtingen.

De L.O.L eye spy

Samenwerkingen

Regelmatig word ik benaderd door bedrijven met de vraag om samen te werken. Ik probeer altijd te kiezen voor samenwerkingen die dan ook echt bij mezelf en de blog passen. Hoewel ik mezelf een #mamablogger noem, kun je op de blog vanalles tegenkomen. Speelgoed dat getest werd door de kinderen, een receptje dat ik probeerde of mijn favoriete Crossfit outfit,… Hopelijk vinden jullie de variatie tussen de verschillende artikelen ook leuk. Mocht dat niet zo zijn of heb je andere vragen, ideeën of opmerkingen? Deel ze gerust in een reactie onderaan! Tips worden gewaardeerd.

Intex spa - LIEVELYNE

De Intex spa die we vorige zomer reviewde.

Blog promoten

Toen mijn blog onder haar nieuwe naam online ging, was ik wat onzeker. Wat vinden mensen van de naam? Vele kennen het verhaal erachter niet. “Lievelyne” is de bijnaam die ik als klein meisje kreeg van een toch wel heel dierbaar persoon. Iemand die me nu niet meer roept met deze naam, gewoon omdat hij er niet meer is. Hij stierf nog niet zo lang geleden toen de blog al een tijdje gelanceerd was. Dus als mensen me nu vragen naar mijn blog, ben ik wel zeker over de naam. Het is iets met betekenis en niet meer zomaar een bijnaam die ik ooit kreeg. Het is mijn plek, ergens op het wereldwijde web waar ik schrijf over alles wat me bezighoudt. Eén van mijn kleine meisjes dromen was om later een boek uit te brengen. Ik schreef ook altijd massa’s papieren vol met verhalen, hield een dagboek bij en was altijd creatief bezig. Net als mijn dochter nu, raar maar waar, ze heeft dezelfde dromen zonder dat ik haar vertelde over de mijne. Mijn grote meisjes dromen zijn wel een beetje anders. We zien wel wat er op mijn pad komt, ik heb geen haast en heb dan ook mijn handen vol met het grootbrengen van huidige meisjesdroom. Een blog bijhouden is leuk voor later en de kinderen vinden het meehelpen hartstikke leuk.

Mamablogger - LIEVELYNE

Dus tijd voor een beetje offline promotie van de blog. Met de hulp Smartphoto maakt ik mijn eerste Lievelyne visitekaartjes. Het logo ontwierp ik eerder al zelf, dit werd de voorkant van de kaartjes. Aan de achterkant een typerende quote met daaronder alle social media kanalen waar je Lievelyne kan vinden. En daaronder nog voldoende plaats voor een persoonlijke boodschap. Dit omdat ik vaker winacties doe en de kaartjes mee wil sturen met een persoonlijk bedankje erop. De kaartjes zijn gemaakt van dik en stevig papier. Voor een doosje van 50 kaartjes met dubbele bedrukking betaal je 19,95€.

Visitekaartjes Smartphoto - LIEVELYNE

Verder bestelde ik ook nog een shirt met een toepasselijke tekst. “Eat. Sleep. Blog. Repeat.” Mocht je ook een shirt willen bestellen, kan ik je aanraden om ze een maatje groter te nemen als je ze graag wat losser draagt. De L die ik bestelde, valt naar mijn mening net iets te strak voor mezelf. Maar, ik ben natuurlijk aan het trainen, het shirt zou dus binnenkort wel perfect moeten passen 😉 Je hebt op de site verschillende kleuren en designs die je kan aanpassen naar je eigen smaak. Het shirt is gemaakt van 100% katoen en kost 14,95€.

Blogger t-shirt Smartphoto - LIEVELYNE

……………………………………………………………………

Je kan ons volgen op Facebook, zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes rond de blog 😉

De artikelen in deze blog werden gratis toegestuurd. Echter is mijn mening altijd eerlijk ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *