Zeeman shoplog : stoere jongenskleding

De Zeeman, daar kan je zelden buiten wandelen zonder iets te kopen. Ook deze keer weer vond ik erg leuke stuks voor de jongens. De winkel was net aangevuld met nieuwe lente en zomer kleding. Dus voor iets meer dan een drol kocht ik 8 nieuwe bovenstukken voor de jongens. Vooral de oudste is ferm gegroeid en kan dus nieuwe kleding gebruiken.

Zo kocht ik een grijs vest, op het eerste zicht deed het me denken aan de tech fleece collectie van Nike. Toen ik het vest vanachter bekeek wist ik dat deze mee moest voor onze dinovriend!

Ik weet niet wie er meer in opgaat, maar ook dit shirt met “Wanne see a dinosaur?” vond ik geweldig. Toevallig had ik minuten ervoor een soortgelijk shirt vast bij Bel&Bo dat ik net niet tof genoeg vond. Deze wel, simpel en toch stoer.

Nog meer dino! Hou je in mama! Dit hemdje was het laaste dat ik meenam uit de dino collectie, promise ๐Ÿ™‚

Shirts met quotes zijn ook altijd tof. Zeker deze met “Heartbreaker“.

En voor beide jongens een “I am the future” elk in een ander kleurtje. Twinning is winning!

Verder nog een simpel grijs shirt met leuke details. Helaas hadden de modellen ondertussen geen interesse meer in het passen van kleding en “stomme foto’s maken” ๐Ÿ™‚

En als laatste een gestreept shirt met zakje op de borst.

Nu enkel nog wachten op de lekkere warme dagen! Ik zie het al helemaal voor me, jij ook?

……………………………

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *