#Woensdagdingen: Kruidnoten bakken en schoentjes vol cadeautjes


Oef, een vrije dag voor mama! De Sint kwam langs en vulde de schoentjes met leuke dingen. Jep, ik weet het, het is erg veel maar de kindjes waren super flink dit jaar. Wij vieren pakjesavond een dag later omdat de kinderen een vrije dag krijgen van school. Zo kunnen ze meteen spelen met hun nieuwe spullen en vallen er geen traantjes. Geen gehaast en gezeur, lekker makkelijk. ‘S avond gaan we bij oma langs en ook de meters en peters krijgen een extra bezoekje dit weekend. Hoewel het waarschijnlijk allemaal teveel is, vind ik het toch altijd leuk om mijn kinderen en metekinderen extra te verwennen.

Na school aten we pannenkoekjes, iets typisch voor woensdagen. In de auto vragen ze al :”mama heb je pannenkoeken gemaakt voor ons?” Daarna deed elk kind een klusje en dan was er tijd voor wat bakwerk. Van de Lidl nam ik een doos mee om kruidnoten mee te maken. Helaas heb ik dus geen homemade recept voor jullie.deze mama ging voor de gemakkelijke keuze deze keer 😉 Ik moest enkele wat water toevoegen en even kneden met de hand. De kinderen waren alvast enthousiast. Ze snuffelde in de Bento lade opzoek naar leuke koekjes uitstekers. Het resultaat zag er veelbelovend uit. Hele lekkere koekjes en het huis rook de hele dag heerlijk naar speculaas.

Mocht jij wel een leuk recept weten voor kruidnoten, laat het zeker even weten bij de reacties !

…………………………………….

Q : Wat deed jij woensdagnamiddag? 

Het speelgoed in deze blog werd ons gratis toegestuurd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.