Verse bloemen geleverd aan je deur!

Ben jij nog op zoek naar een gepast geschenk voor Kerstmis, maar heb je het net als ik ook erg druk? Dan is online shoppen echt ideaal. Je vindt er echt alles tegenwoordig. Ook verse bloemen! Op de webshop van Greetz vind je vele leuke traktaties, van chocolade tot bloemen en planten. Om mezelf te verwennen, bestelde ik een vers boeket bloemen. Eentje in kerst thema om in de sfeer te komen. Perfect om mijn vaas te vullen die ik pas kocht bij Ikea.

De bloemen worden stevig verpakt en de dag van levering kies je zelf. Zo ben je zeker dat je bloemen ook vers zijn en je ze op tijd kan ontvangen.

Ik ontving de dag zelf nog een mailtje dat de bezorger onderweg was. Helemaal top!

De bloemen werden geleverd is een grote kartonnen doos en zagen er heel goed uit. Geen bruine bladeren of slap hangende bloemen. Op de verpakking duidelijke richtlijnen en een zakje vloeibare mest om je bloemen langer vers te houden. Zelf knip ik altijd de steeltjes eventjes schuin af.

Van mij voor jou(GESLOTEN

Wil jij ook graag jezelf of iemand anders blij maken met bloemen? Of misschien vind je een airplant een betere keuze?

Allemaal prima! Ik mag één van mijn volgers blij maken met een tegoedbon van 20€ die je kan verzilveren vóór 31/12/2018. (Niet geldig op Rituals producten)

Kijk snel op mijn Instagram, daar kan je deelnemen door te reageren onder de foto(en het account te volgen). Heb jij geen Instagram maar wil je toch deelnemen? Dan kan je op Facebook je kans wagen door te reageren op de foto en de pagina te liken.

Vrijdagavond 14 december maak ik de winnaar bekend!

………………………………..

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Tag @LIEVELYNE zeker als je geïnspireerd werd door één(of meerdere) blogs op deze website. We zien het graag voorbijkomen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.