Last minute nog rennen want er liggen geen pakjes onder de boom + cadeautips

Urgh… Elk jaar weer dat nadenken over cadeautips voor onder de boom. Vooral dit jaar vond ik het geen leuke bezigheid. Hoewel we zowel thuis als bij mijn schoonfamilie een lotje trekken en een budget afspreken, was het een opgave om de tijd te vinden om naar de winkel te gaan. Niemand had tips opgeschreven, inclusief mezelf. “Verras me maar. ” Leuk om te zeggen, maar niet zo leuk om zelf een gepast geschenk te vinden voor mijn persoon. Daarbij vergat ik nog eens de naam die op mijn papiertje stond. Ik ben een ramp, I know!

We kopen met kerst geen speelgoed dat krijgen de kinderen genoeg met Sinterklaas. Cadeaubonnen mogen, maar een echt cadeautje is natuurlijk altijd spannender om uit te pakken. Op Instagram kreeg ik enkele leuke tips. Ik deel ze graag met jullie, er is vast iemand die ook loopt te stressen omdat ze nog inkopen moet doen!

Onesie of pyjama

Toch wel iets wat ieder jaar onder de boom ligt bij ons. Vooral de kinderen vinden dit erg leuk en lekker warm. Ze hebben er vele, van Olaf tot Paw Patrol en unicorns. Dit jaar zag ik bij C&A deze leuke panda onesie, de middelste zou deze geweldig vinden. Buiten dino’s is hij momenteel zot van Panda’s.

Badjas

Dit is iets wat ik zelf heel erg leuk vindt om te krijgen. Ook om te geven is dit ideaal met kerst. Heerlijk tijdens die koude winter dagen, vooral ’s ochtends wanneer je echt niet uit bed wil omdat het veel te koud is. Lekker die dikke badjas aan met een flinke kop koffie. Zo kocht ik laatst bij Primark een mooie, maar dunne luipaard kamerjas. Gotta love leopard!

Ook voor de kinderen vind ik altijd wel een leuk model. 2 jaar geleden vond ik bij Hema een leuke dino badjas voor de middelste en eentje van Minions voor de jongste. Dit jaar mogen ze er weer eentje verwachten, ze groeien als kool !

Sloffen

Zelf draag ik ze niet, ik ben een blote voeten mens. Voor mijn dochter vond ik een heel leuk en fluffy Unicorn paar. Ik ben zeker dat ik hiermee ga scoren.

unicorn sloffen

Parfum en verzorgingsproducten

Buiten mijn man, is iedereen wel blij met parfum. Toch? Mijn dochter werd alvast enthousiast over de Voice parfum die in de reclame folder van Kruidvat stond. Zelf wordt ik heel blij van de bruisballen van Lush, mmmm die geur! De blauwe (big blue) is echt mijn favoriet. Heerlijk tijdens de winterdagen en nog goed voor mijn pijnlijke gewrichten.

Lush bath Bomb big blue mijn favoriet!

Ook de pakketten van Rituals scoren altijd goed. Tijdens mijn city trip in Gent, kregen we the full experience van de verkoopster in de Rituals winkel. Een uitgebreide handmassage met verzorging achteraf, zalig! De producten ruiken echt heerlijk en blijven lang. Vooral de handbalsem van Kersenbloesem, love it!

Home en interieur

Zelf vroeg ik een nieuw koffieservies, ik ben nu eenmaal een hevige koffie drinker 😉 Momenteel heb ik er enkele zelf een nieuw leven gegeven door er wat op te tekenen met een marker. Ook een leuke cadeautip voor meter of oma om je kindje een tekening op een mok te laten maken en die dan leuk verpakken en afgeven!

Op Instagram kwamen ook enkele tips voorbij: een dekbedovertrek of leuke zeemeerminnen voor op de bank te cocoonen. 

Sport en gezondheid

Onze dochter speelt basket, haar kun je altijd blij maken met een nieuw outfitje om te trainen of een shirt van de Lakers. Mijn man en ik doen CrossFit, wij zijn dan weer content met weightlifting gear.

Ook een leuke sporttas of drinkbeker kan handig zijn. Heb je een iets breder budget, dan kan een stappenteller een goede tip zijn. Vorig jaar kocht ik mijn man de Polar M600. Een GPS-horloge met hartslag en stappenteller in één, maar ook berichtjes en meldingen worden erop weergegeven. Het perfecte cadeau voor mijn sportman!

Ook populair

Verder kreeg ik ook nog de tip om de namen te loten via Drawnames, daar kan je dan ook je verlanglijstje toevoegen. Een ideale tip voor volgend jaar, zo kan ik onmogelijk nog de naam vergeten van mijn lotje. Haha!

En het belangrijkste van alles, je gezelschap! Maak het gezellig met elkaar en geniet van de mooie herinneringen die jullie samen maken.

Fijne feesten!

…………………………………………………………………..

Q : Heb jij nog een leuke tip? Laat het zeker weten bij de reacties!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.