speelgoed tips voor Sinterklaas

De Sinterklaas lijstjes van onze kinderen 2018

Onder de hashtag #Woensdagdingen, gingen de kinderen aan de slag met hun verlanglijstjes voor Sinterklaas. Gewapend met een schaartje, lijm roller en enkele speelgoed boekjes zaten ze samen aan de keukentafel. Ondertussen kon ik even in alle rust het avondeten maken. Net als vorig jaar deel ik graag hun verlanglijstjes met jullie. Dit jaar misschien met wat meer vertraging 😉

Mocht jij toch nog wat speelgoed inspiratie zoeken voor jouw kinderen, dan hoop ik dat je iets leuks ziet tussen onderstaande lijstjes. Laat het ook zeker even weten bij de reacties. Heb jij nog een leuke tip voor onze kinderen, shoot!

Het resultaat van hun knip en plak sessie:

speelgoed tips van onze 10-jarige dochter

tips van onze 7-jarige zoon

Sinterklaas tips van onze 6-jarige zoon

sinterklaas verlanglijst jongen

………………………………………………….

Q: Waar speelt jouw kind op dit moment het liefst mee ?

Werd je geïnspireerd door dit artikel en vond je de informatie nuttig? Deel het dan zeker verder, dat helpt ons en de blog om te groeien(DANKJEWEL)! Tag ook zeker @LIEVELYNEPUNTBE op social media als je aan de slag gaat met één van onze tips. Ik zie het graag voorbij komen en deel het verder!

*Sommige blogs bevatten affiliate linkjes. Door op deze links te klikken en iets te kopen, ontvangt Lievelyne een kleine commissie. Voor jou hangen hier GEEN extra kosten aan vast!

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.