Originele en leerzame muurdecoratie + Winactie !

Onze 10 jarige dochter werd helemaal blij van haar nieuwe muurdecoratie. Ze kreeg namelijk een wereldkaart op canvas ! Dit vonden we niet alleen leuk uitzien, het is ook nog eens handig om je aarderijkskunde wat op te frissen. Voorlopig krijgt ze nog geen aarderijkskunde op school, maar zo kan ze wel alvast oefenen. Of even wegdromen over een vakantie naar een warm land. Zelf was ze er ook erg blij mee. Het past perfect in haar kamertje samen met haar telescoop, lichtgevende wereldbol en sterrenhemel.

Aanbod

Het aanbod op de website van Werelkaarten was groot. Je vindt er niet alleen werelkaarten in alle maten en materialen, maar ook leuke gadgets. Zelf vond ik de Geopuzzels en de wereldkaart schoolplaat erg leuk. Voor onze kamer leek me een canvas in goudkleur heel mooi. Natuurlijk mocht onze oudste zelf kiezen welke wereldkaart ze aan haar muur wou, ze ging voor de pastel en dat in maat 100×50 ! Een aardig formaat kan ik je zeggen. Daar kwam ik achter toen ik het ging afhalen bij het postkantoor. Keurig verpakt met een snelle levering, zo heb ik het graag !

Al moest ik even wachten voor de inhoud te bekijken, dat mocht ze zelf doen zodra ze uit school kwam. De zachte kleuren passen perfect bij een meisjeskamer, en fleurt de ruimte een beetje op. Ze zocht een plaats uit recht tegenover haar bed, zodat ze het goed kon zien. Het eerste wat we samen deden, was natuurlijk even kijken waar België was. “Aaah, gevonden!” Riep ze na wat speurwerk. En waar woont nonno dan ? Ja, daar helemaal onderaan de laars van Italië !

Verrassing

Wil jij ook graag een werelkaart in huis halen? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag van Werelkaarten.nl namelijk een tegoedbon weggeven van 50€ ! Als dat niet leuk is!

Spelregels :

  • Like Lievelyne op Facebook & Instagram
  • Deel in de reacties jouw favoriete vakantiebestemming !

Meedoen via de blog kan, laat dan wel een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan bereiken indien je gewonnen hebt 😉

De winnaar wordt bekend gemaakt op 23/11/2018

Instagram en Facebook zijn niet betrokken bij deze winactie.

………………………………………………………………….

Deze wereldkaart werd ons gratis toegestuurd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.