Get to know me : Vandaag ben ik 29+2 jaar geworden

Een jaartje ouder

Yep, er is geen ontkomen aan… Iedere 17e november komt er weer een jaartje bij! En gelukkig maar, ik adem, ik leef! En hoe, ik bereikte al heel wat in mijn leven. Hoewel ik alles behalve perfect ben en vaak verkeerde keuzes maak, ben ik toch trots op wie ik vandaag ben. Een koppige, maar creatieve duizendpoot die weet wat ze wil en haar doelen zal bereiken, al dan niet met wat vertraging soms 😉 Mijn grootste trots is mijn gezin. Ga ik nog uit? Nee, dat leventje ruilde ik 10 jaar geleden al in, momenteel staat alles in teken van de kinderen. Ben ik gelukkig? Heel erg, mijn kinderen leerde me innig liefhebben. Ze zijn dan ook de enige wezentjes die me tegelijk zo kwaad kunnen maken, maar toch laten smelten als ze naar je kijken. En ook ik zit vaak met de handen in het haar als de kinderen beslissen om tegendraads te doen #Momlife.

Vorig jaar bereikte ik de 30, verschrikkelijk vond ik dat. IK, een dertiger? Nee, dat moet niet gevierd worden. Mijn man werd gewaarschuwd, geen feestje, geen openbare berichtjes op Facebook, geen foto’s in de straten, geen slingers aan de gevel van ons huis. We boekten een weekendje weg en vierde daar in alle rust mijn verjaardag. Hoe dat weekendje verliep, lees je hier. Een heel eerlijke blog over een zalig weekend dat eindigde met slecht nieuws en heel veel verdriet. De periode rond mijn verjaardag zal onze familie voor altijd herinneren aan een hele sombere periode…

Toch kroop ik vandaag achter mijn laptop om stil te staan bij wie ik vandaag ben. Een dertigplusser, maar wie is de persoon achter de blog nu eigenlijk?

 • Naam: Evelyne
 • Hoe groot ben ik: 1m66
 • Schoenmaat: 38/39
 • Groeide op: Samen met haar mama, zus en beestenboel in een klein dorpje in Limburg.
 • Status: Getrouwd met haar jeugdliefde

 • Kinderen: 3, (1 meisje en 2 jongens)
 • Huren of kopen: Wij huurde samen van 2007 tot 2010, kochten onze woning in 2010 en verbouwen tot heden 🙂

verbouwingen in ons huis 2010

stof en verbouwingen

 • Hoeveel talen spreek je: telt sarcasme mee? Dan 5!
 • Ik schrijf met: Links
 • Slechte eigenschap: Chaotisch en koppig
 • Werk: Ik ging na mijn middelbare school meteen werken. Momenteel werk ik al 12 jaar bij mijn 1e werkgever.
 • Maak mij wakker voor: Altijd op eigen risico 😉 maar chocolade is altijd een goed excuus
 • Minst favoriete klusje in huis: Strijken, zonder twijfel
 • Hou je van koken: Enorm, ook bakken doe ik graag.
 • Vegetarische linzen balletjes
 • Favoriete eten: Pasta met truffel
 • Wat bestel ik bij de frituur: Visburger, hard broodje, geen augurk en cocktailsaus + mini loempia (enkel van het merk DE VRIES, dank u)
 • Ik drink graag: KOFFIE! Groene thee, water en bij het avond eten bruiswater
 • Ik lust geen: Vlees en witloof
 • Doe je aan sport: Ja, ik CrossFit momenteel 2 × per week & sleurde mijn man mee.
 • Heb ik een tattoo/Piercing: 2 Piercings, 3 tattoos
 • Favoriete muziek: Alles wat ik leuk kan meezingen
 • Deze serie kijk ik het liefst: Ik kijk al jaren naar Grey’s Anatomy
 • Beste Netflix Series: Orphan Black, 13 reasons why, Casa De Papel, Elite, Orange is the new black (seizoen 1 dan toch, daarna liep het mis,haha)
 • Beste film: Lion, American History X
 • Favoriete Disney film: ALLEMAAL! Lion King vooraan, Aladin
 • Favoriete acteur: Will Smith
 • Grootste blunder: Tegen een glazen deur lopen & je vriend die helemaal stuk gaat van het lachen.

…………………………………………………………………..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.