Experimenteren met make up: Wij testen de Project Mc2 ULTIMATE MAKE OVER BAG

Onze dochter werd in de zomer een tiener ! Niet te geloven hoe snel dat ging. Ze bereikte de leeftijd van “Nee dat is te kinderachtig”. Ze snuffelt tegenwoordig ook graag in mijn make up en grabbelt er dan de leukste producten uit. Tijd dus voor haar eigen collectie. Echt make up aanbrengen doet ze nog niet, misschien eens af en toe een lipstickje, maar niet naar school of buiten de deur. Ze heeft het trouwens niet nodig, ze werd geboren met de perfecte looks 😉

Vorig jaar wou ze heel graag de Project Mc² Ultimate Spy Bag Experiment, maar Sinterklaas bracht andere hele leuke spulletjes. Toen ze dit gave pakketje kreeg, was ze dan ook erg nieuwsgierig. Het resultaat van de unboxing zie je hieronder in de video !

 

Project Mc2

Project Mc2 is een team van superslimme en ernstig coole meiden. Ze gebruiken hun liefde voor wetenschap en hun spionagevaardigheden om missies uit te voeren voor de geheime organisatie NOV8 (‘innovate’)! NOV8 heeft nu je hulp nodig om een geweldige schoonheidservaring samen te stellen via wetenschap. Laat zien hoe knap je bent (zowel qua uiterlijk als qua brein) met deze leuke cosmetische experimenten. Sluit je aan bij Project Mc2, echte meiden met echte vaardigheden, en gebruik S.T.E.A.M. om de wereld een make-over te geven, experiment voor experiment. Kijk naar de originele Project Mc2-serie op Netflix! Maak je eigen make-up met deze geweldige cosmetische experimenten! Met de ultieme tas voor een make-over kan een geheim agent heerlijk experimenteren en er geweldig uitzien met deze make-upexperimenten die vermomd zijn als kunstenaarsmaterialen. Maak je eigen nagellak, lipgloss, haarmascara en make-up van krijt. Bewaar al je geheimen in het chique lab dat is vermomd als een modieuze rugzak. Experimenteer steeds opnieuw en neem je cosmetische scheikunde met je mee, waar je ook gaat of staat.

Project mc2 ultimate make over bag

Wat vonden wij ervan

Mijn dochter vond het erg leuk om te experimenteren met make up. Het tasje is ruim, je kan alle spulletjes en overige make up erin bewaren. Er zijn lades genoeg om alles netjes op te bergen. Helaas zitten er niet alle ingredienten in om de recepten te kunnen volgen is het bijgevoegde boekje. Voor de prijs die je ervoor betaalt, zou dat wel mogen. Zelf gaan we zeker nog andere make up productjes maken, zeker een lippenbalsem of mascara lijkt ons heel interessant. De tas kreeg een plaatsje op haar kamer en zit al vol met make up die ze ze verzamelde uit mama’s collectie 🙂 Als ze gaat logeren kan ze het gemakkelijk meenemen op haar rug.

Project mc2 Ultimate make over bag REVIEW

……………………………………………………………..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.