De Sinterklaas lijstjes van onze kinderen 2018

Onder de hashtag #Woensdagdingen, gingen de kinderen een tijdje geleden aan de slag. Gewapend met een schaartje, lijm roller en enkele speelgoed boekjes zaten ze samen aan de keukentafel. Ondertussen kon ik even in alle rust het avondeten maken. Net als vorig jaar deel ik graag hun verlanglijstjes met jullie. Dit jaar misschien met wat meer vertraging ๐Ÿ˜‰

Mocht jij toch nog wat inspiratie zoeken voor jouw kinderen, dan hoop ik dat je iets leuks ziet tussen onderstaande lijstjes. Laat het ook zeker even weten bij de reacties. Heb jij nog een leuke tip voor onze kinderen, shoot !

Het resultaat van hun knip en plak sessie:

Onze 10 jarige dochter

Onze 7 jarige zoon

Onze 6 jarige zoon

sinterklaas verlanglijst jongen

………………………………………………….

Q: Waar speelt jouw kind op dit moment het liefst mee ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *