Een slijm POEPENDE unicorn?! Wij testen de poopsie surprise unicorn met extra’s !

Dolenthousiast waren de kinderen toen ze de kartonnen doos mochten openen! De inhoud bleek nog spannender dan de grootte van de doos. Zelfs voor moeder was het erg spannend. De verpakking beloofde namelijk dat deze schattige unicorn met gekleurde manen en glitter hoorn, slijm kan poepen nadat je haar eten geeft. Zucht.. This is gonne be messy dacht ik bij mezelf. Maar ach, alles voor die lieve kindjes toch?

Poepende unicorn speelgoed

 

Unboxing

De oudste vindt het erg leuk om voor de camera te zitten. Dus samen met haar broertjes filmde ze een unboxing video van de Poopsie Surprise Unicorn en extra’s. Geef ze een duimpje omhoog, dat vinden ze leuk !

Eerst opende we de Poopsie surprise doosjes. We hadden geen idee wat we moesten verwachten en moesten ook even zoeken naar de slijm ingrediënten. Die zaten namelijk niet in het doosje, maar onder de karton aan de buitenkant. In het doosje zit een poopsie(die je naderhand kan vullen met het gemaakte slijm), een flesje(om alles in te mengen) en een schattig lepeltje.

poepsie slime surprise review en unboxing

Je begint met het lezen van de instructies, dit kan ik echt wel aanraden. Ze stoppen het er niet voor niets bij. Als je de unicorn niet hebt, kan je meteen beginnen met slijm maken door in het flesje het unicorn food te mengen met water. Enkele druppeltjes parfum toevoegen. Even goed schudden en dit laat je dan 10 minuten rusten.

poopsie slime maken

Ondertussen gingen wij verder met het uitpakken van de unicorn. Welke versie we hadden was nog een mysterie, want de doos heeft nergens een “piepgaatje”.Rond de doos waar ze in zit, zit een laag karton dat je kan afscheuren. Daaronder zitten allemaal kleine zakjes met verrassingen. Die inhoud heb je later nodig om de unicorn te verzorgen.

Poopsie surprise unicorn - LIEVELYNE

In de doos zat een hele schattige unicorn met gekleurd haar en een zilveren glitterhoorn. Haar kledij was dan weer erg stoer en zwart.  Dan kan je aan de slag met het voeren. Daarvoor gebruik je het meegeleverde lepeltje, voer en drinkflesje.

Poopsie surprise unicorn - LIEVELYNE

Je moet wel even goed opletten bij het voeren. Achter op haar rugje zit een draaiknop, deze moet juist staan wanneer je haar eten geeft en bij het schudden. Anders krijg je een kleine blooper zoals ons… Wij maakte er namelijk een BRAKENDE unicorn van… Oops ! De 2e poging was wel een succes en dit was het resultaat.

Glitter slijm, Poopsie unicorn review

GLITTERPOEP !

Ondertussen was het slijm in de flesjes ook klaar en konden we gaan kneden samen met het magische poeder. Hierdoor kreeg het slijm een andere kleur !

poepsie slijm veranderd van kleur

In het begin dachten we even dat het niet goed ging komen, maar je moet even doorzetten met kneden en vouwen.

Poopsie slime review

En uiteindelijk is dit het resultaat

poopsie slime review

De kinderen vonden dit supertof om te doen. Als mama moet je je wel even realiseren dat dit wat rommel met zich meebrengt. De hele tafel hing toch wel vol met poedertjes, glitters, en slijm. Niets dat een natte doek en stofzuigen niet wegkrijgt hoor 😉

poopsie slime review

Zeker tof speelgoed als je dus niet bang bent voor een beetje rommel.

Poopsie surprise unicorn unboxing

Unicorn parfum poopsie surprise unicorn

Hoe schattig is dit kammetje ?

Schattig kawai kammetje poopsie unicorn unboxing en review

Poopsie surprise slime unicorn met 3 poopsie surprise packs REVIEW

Poopsie Slime Surprise Unicorn kan je kopen voor 59,99€ en bestaat in verschillende kleuren. De Poopsie Slime Surprise Pack koop je voor 10,99€. Spaar jij ze allemaal ?

Q: Zou jij dit kopen voor je kindje of is slijm niets voor jou ?

De artikelen in deze blog werden ons gratis toegestuurd. Al veranderd dit niks aan mijn mening, die is altijd eerlijk.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.