Wat zat er vandaag in onze Action shopper?

[:en]In ging naar de Action en bracht mee:

3 waterflessen voor de kinderen. Blijkbaar raakte er 2 zoek dus toen ik deze voor 0,99€ zag staan nam ik ze meteen mee. Ook handig voor als ze gaan sporten. Ook voor smoothies zijn ze gewoon leuk. Door de brede opening kan je er makkelijk uit drinken.

Toen ik voorbij de make up kwam, zag ik dat ze nu ook matte lipsticks hebben. Ik ben niet fan van al hun make up, maar sommige productjes zijn wel goed. Dus ik nam een duo rode kleurtjes mee om te testen.

Ook zal ik de man die veel te dichtbij kwam om iets in mijn oor te fluisteren nooit meer vergeten. “Je hebt die prullen niet nodig meisje, je bent zo al mooi genoeg.” Ik had mijn dochter bij en ze begon luid te lachen omdat ik duidelijk niet blij was met de vreemde man die mijn persoonlijke ruimte in kwam. “Euh… Bedankt?” En daar ging ik verder. Ik snap dat het lief bedoelt is, maar het hoeft niet.

Dat terzijde, de kleurtjes zien er leuk uit en ze blijven lang zitten. Alleen oppassen voor vreemde mannen dus, haha!

Een pakje blarenpleisters, deze waren volgens mij nog geen euro.

Een rol schattig inpakpapier met stipjes. Heel leuk voor het inpakken van prinsessen cadeautjes !

Een setje foam stickers in het thema oceaan. Tof voor een knutsel momentje.

Deze wafeltjes leken me leuk voor in hun yumbox, als verwennerij op vrijdag. Maar ze bleken iets groter uit te vallen.

Biozakjes voor het groenafval in de keuken. Het zakje kan mee de groene container in en vergaat helemaal. Handig als je zero waist wil gaan !

2 setjes kaarsjes. Leuk voor op een taart dacht ik, maar dat bleek niet zo een goed idee. De kaarsjes druppen enorm, als je graag kaarsvet eet, geen probleem. Wel leuk als prikkertjes voor de lunch. Even de lotjes afknippen en ze zien er supertof uit!

Opnieuw de ongezouten pinda’s voor mijn dochter.

Een vriendenboekje in het thema mode. Nog net niet te kinderzchtig voor onze 10 jarige dochter.

Deze schoonmaak borstel leek me wel handig voor de douchewand schoon te maken. Je kan het vullen met product, even sprayen en meteen schrobben.

Witte klei. Hiermee kan je echt vanalles maken. Bijvoorbeeld voor een handafdruk van je kindje, of een juwelen schaaltje? Ik heb alvast enkele hele toffe ideeën op Pinterest staan!

Action witte klei DIY

Voor mijn knagers nog een zakje goedkoop voer. Omdat er ook een konijn op de verpakking staat, twijfel ik of dit wel echt goed voor is voor cavia’s. Voorheen hadden ze apart voer voor konijnen en cavia’s, omdat ze andere samenstellingen nodig hebben. Dus dit voer meng ik onder wat duurder voer en daarbij krijgen ze extra Vitamine C tabletten.

Knaagdier - Cavia voer Action

Hier zie je de 3 verschillende soorten, Big Bazar linksboven, Action linksonder en duurder merk rechts.

Deze rietjes gaan de kinderen erg leuk vinden. Ik kocht ze voor de halloween dingetjes, die wil ik gebruiken in hun brooddoos. Ssst niet zeggen dat ze eigenlijk bij de rietjes hoorde! Hoe we de slinger op de achtergrond maakte? Die DIY vind je hier.

En een pakje reinigingsdoekjes voor luie dagen…

Deze producten stonden allemaal in de aanbieding. Ze ruiken lekker, zeker de allesreinigers! Dus ik nam zowel de sprak als de handzeep mee.

 

Dit masker doet me denken aan mijn huidige kleimasker van SKIN. Ik ben dus wel nieuwsgierig naar de werking hiervan.

Omdat de kindjes helemaal into kleuren en verhalen maken zijn, nam ik plastiek mapjes mee. Zo kunnen ze alles wegsteken in een grote kaft.

Om nog eens een poging te doen tot opruimen van de speelkamer, nam ik enkele grote mandjes mee.

Tussen de hobby artikelen lage deze kleine boekjes met daarin kartonnetjes in leuke patronen. Deze kan je vouwen tot een enveloppe, handig als je naar een verjaardag moet en geen standaard enveloppe wil afgeven.

Sinds kort verkopen ze deze kratjes ook bij Action. Hopelijk is het iets dat in het assortiment blijft want ze zijn erg leuk. Deze nam ik alvast mee om een nachthokje voor de cavia’s van te maken.

Dit boek was een tijd geleden erg snel uitverkocht en iedereen wou het hebben. Ik kocht eerder al de doodle variant, maar nam deze keer ook het handlettering boek mee. Mijn dochter van 10 vindt dit leuk om te doen, dus een fijne bezigheid met vriendinnetjes of samen met mama.

Een mini notitieblok voor tijdens mijn stage. De vorige vergat ik uit mijn zakken te halen en ging mee de wasmachine in. Oops

Mijn man draaide eens met zijn ogen toen hij deze zag. Ik vond deze notitieblok wel handig voor op de keukenkast te leggen. Als er dan nog iets gedaan moet worden (bv PAPIER buitenzetten omdat het huis anders overspoeld wordt met reclame!) kunnen we het hierop noteren.

Een set aardappelmesjes. Ik had ze dringend nodig voor in de keuken dus besloot om deze te proberen. Benieuwd hoe lang ze meegaan. Jij ook ?

En nog maar een notitieboekje… Hier had ik geen reden voor, alleen zag het er schattig uit. Volgens mij gaat mijn dochter deze claimen 😉

Verder vond ik ook nog enkele hele leuke activiteiten boekjes voor kinderen. Die liggen alvast ergens ver weg in de kast tot december. Ik kan jullie zeker aanraden om al eens de gaan neuzen bij de knutselafdeling voor het te laat is 😉

Q : Welke leuke items kocht jij nog recent bij Action ?

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.