Wij raden aan : Interactieve luisterverhalen van Playmobil

[:en]Playmobil België bracht zopas #playmobilstories uit. Deze bestaan uit 6 interactieve luisterverhaaltjes waar ze zelf kunnen bepalen wat er gaat gebeuren. Zo is elk verhaal altijd weer anders.

Zelf ben ik enorm blij dat mijn kinderen van Playmobil houden. Als kind speelde ik er heel veel mee, die stukken gaf ik zelf ook door aan de kinderen. Op hun kamer hebben ze bakken vol ondertussen ! Heel mooi en duurzaam speelgoed dus we vonden het de investering waard.

In het pakket dat we ontvingen voor de lancering van Playmobil stories, zaten ook 3 doosjes Playmobil. De kinderen waren natuurlijk heel enthousiast want deze hadden ze nog niet! Toen ze de popcorn zagen waren ze verkocht. Omdat het vrijdag was, mochten ze op de tablet(door de week mag dit niet). Dus gingen ze met hun doos popcorn achter de tablet zitten en keken ze samen naar de verhaaltjes.

Ze begonnen natuurlijk met het verhaal van de draak en de popcorn. Dat was namelijk het pakket dat wij ontvangen hadden! Zowel onze 10 jarige als 7 en 6 jarige vonden dit heel leuk. De verhaaltjes zijn voor kindjes vanaf 4 jaar en bevatten de juiste dosis humor. Ik hoorde heel wat gegiechel vanuit de woonkamer 🙂

Dus wil je graag wat rust en stilte, ga dan zeker eens kijken op www.playmobilstories.be !

……………………

Q : mogen jouw kindjes op de tablet ?

[:de]Playmobil België bracht zopas #playmobilstories uit. Deze bestaan uit 6 interactieve luisterverhaaltjes waar ze zelf kunnen bepalen wat er gaat gebeuren. Zo is elk verhaal altijd weer anders.

Zelf ben ik enorm blij dat mijn kinderen van Playmobil houden. Als kind speelde ik er heel veel mee, die stukken gaf ik zelf ook door aan de kinderen. Op hun kamer hebben ze bakken vol ondertussen ! Heel mooi en duurzaam speelgoed dus we vonden het de investering waard.

In het pakket dat we ontvingen voor de lancering van Playmobil stories, zaten ook 3 doosjes Playmobil. De kinderen waren natuurlijk heel enthousiast want deze hadden ze nog niet! Toen ze de popcorn zagen waren ze verkocht. Omdat het vrijdag was, mochten ze op de tablet(door de week mag dit niet). Dus gingen ze met hun doos popcorn achter de tablet zitten en keken ze samen naar de verhaaltjes.

Ze begonnen natuurlijk met het verhaal van de draak en de popcorn. Dat was namelijk het pakket dat wij ontvangen hadden! Zowel onze 10 jarige als 7 en 6 jarige vonden dit heel leuk. De verhaaltjes zijn voor kindjes vanaf 4 jaar.

Dus wil je graag wat rust en stilte, ga dan zeker eens kijken op www.playmobilstories.be.

……………………

Q : mogen jouw kindjes op de tablet ?

[:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.