Gepersonaliseerde woondecoratie + winactie !

Ik bestelde in het verleden al eens foto afdrukken op Smartphoto, maar wist niet dat ze zoveel keuze hadden tegenwoordig! Toen ik op hun site keek, werd ik erg enthousiast. Zoveel leuke gepersonaliseerde spullen!

Aanrader

Onze jongens doen volgend jaar mei hun communie(de oudste deed dat normaal vorig jaar, maar het was makkelijker om het samen te doen). En ze hebben erg veel leuke producten om een traktatie te doen. Van gepersonaliseerde cadeautjes tot stickers en kaarten. We gaan dit dus zeker onthouden !

Verder vind je er ook toffe geschenken, je kan aangeven voor wie je iets zoekt (juf, papa, oma, …) en je krijgt een pagina vol met producten waar je uit kan kiezen.

Ook schoolartikelen, denk aan persoonlijke pennenhouder, sleutelhanger, meetlat,… Al vind ik 10€ voor een meetlat persoonlijk nogal prijzig. Het idee is wel leuk en ze doen regelmatig kortingsacties.

Wat ik zelf uitzocht

Bij het onderdeel keuken vond ik een glazen snijplank, deze kan je personaliseren naar eigen smaak. Je kiest uit enkele layouts en voegt dan je eigen foto’s en tekst toe. Een selectie maken tussen al die honderden foto’s was lastig, maar uiteindelijk is dit het geworden.

Op het kookeiland ligt altijd een houten plank om op te snijden of de sauslepel op te leggen. Nu ligt een toffe collage van onze kinderen.

Verder bestelde ik nog een badkamerset, ik twijfelde tussen de espresso kopjes en de zeeppomp met tandenborstel houder en ging uiteindelijk voor de laatste. Voor in de keuken of het toilet, vond ik dit erg mooi.

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Winnen !

Van Smartphoto mag ik een korting van 25€ verloten ! Hoe leuk is dat ?!

Deze korting is geldig op de volledige smartphoto website en inclusief gratis verzending, maar niet cumuleerbaar met andere promoties en geldig tot en met 31/12/2018

Wil jij graag meedoen?

  1. Volg me op Facebook of Instagram (volg je me op beide maak je 2x kans)
  2. Like de foto en laat ook even weten bij de reacties dat je meedoet.

De actie loopt tot 28/9/2018 ! 1 van de kindjes zal dan een lootje trekken met de naam van de winnaar! Wil jij een extra lootje ? Tag dan zeker enkele personen die ook kans willen maken op een extra korting.

…………………………..

Q : Bestelde jij al eens bij Smartphoto?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.