Back to school outfits C&A

[:en]Inderdaad, wij scoorde al hele leuke kleren voor de herfst. Op Instagram liet ik al een kleine sneek peak zien en jullie waren erg enthousiast dus vandaag een paar aanbeelden ervan.

Beide jongens groeide weer flink, dus de kleerkast kon wel een upgrade gebruiken. Eigenlijk was ik niet opzoek naar herfstkleding, ik kwam het tegen tijdens de laatste trip voor de vakantie. Ik ging dus voor zonnige spullen om mee te nemen naar Sicilië en kwam terug met een zak vol brullende dino kledij !

De kinderen gingen mee, dus de middelste zocht alles zelf uit. Ook de jongste vond een leuk kledingstuk dat hij echt graag wou hebben. Dus dit blauwe wrijf shirt moest mee ! De auto erop was zo cool volgend hem want als je erover wrijft wordt het een zwarte ! Whohh, je overtuigd me, kom stop het in mijn mandje !

Wrijf shirt auto C&A kindercollectie

Verder kocht ik nog 2 sets met joggers. Deze zijn handig voor de dagen dat ze zwemles hebben op school. Ze kleden zich dan zelfs om en alles moet snel gaan. Een jogging gaat dan veel makkelijker aan en uit. De leuke dino broek zat helaas wel samen met de fel blauwe broek, niet mijn favoriete kleur. De andere set was donkergrijs en zwart.

Dino collectie C&A joggers kinderen- Shoplog Lievelyne

Dan vond de middelste nog een longsleeve wrijfshirt met een dino erop. Natuurlijk moest ook die mee!

Dino collectie C&A kinderen- shoplog Lievelyne

En voor de koudere dagen een vestje in het grijs met wat camouflage. Daar is hij ook grote fan van. Onder het vest draagt hij op de foto een dunnere longsleeve met dino’s erop en daaronder de donker grijze jogger.

Dino kledij C&A shoplog Lievelyne

Deze grijze trui met kleurrijke dino’s moest ook mee. Erg leuk voor de winter!

C&A dino collectie kinderen- shoplog Lievelyne

En als je nu heel slim bent, breng je een zak oude kleding binnen bij C&A waarvoor je dan nog eens korting krijgt op je aankoop! Gewoon een kleine tip van mij voor jou 😉 Happy shopping!

 

Q: wat vond jij het leukste item van deze collectie?

[:de]Inderdaad, wij scoorde al hele leuke kleren voor de herfst. Beide jongens groeide weer flink, dus de kleerkast kon wel een upgrade gebruiken. Eigenlijk was ik niet opzoek naar herfstkleding, ik kwam het tegen tijdens de laatste trip voor de vakantie. Ik ging dus voor zonnige spullen om mee te nemen naar Sicilië en kwam terug met een zak vol brullende dino kledij !

De kinderen gingen mee, dus de middelste zocht alles zelf uit. Ook de jongste vond een leuk kledingstuk dat hij echt graag wou hebben. Dus dit blauwe wrijf shirt moest mee ! De auto erop was zo cool volgend hem want als je erover wrijft wordt het een zwarte ! Whohh, je overtuigd me, kom stop het in mijn mandje !

Wrijf shirt auto C&A kindercollectie

Verder kocht ik nog 2 sets met joggers. Deze zijn handig voor de dagen dat ze zwemles hebben op school. Ze kleden zich dan zelfs om en alles moet snel gaan. Een jogging gaat dan veel makkelijker aan en uit. De leuke dino broek zat helaas wel samen met de fel blauwe broek, niet mijn favoriete kleur. De andere set was donkergrijs en zwart.

Dino collectie C&A joggers kinderen- Shoplog Lievelyne

Dan vond de middelste nog een longsleeve wrijfshirt met een dino erop. Natuurlijk moest ook die mee!

Dino collectie C&A kinderen- shoplog Lievelyne

En voor de koudere dagen een vestje in het grijs met wat camouflage. Daar is hij ook grote fan van. Onder het vest draagt hij op de foto een dunnere longsleeve met dino’s erop.

Dino kledij C&A shoplog Lievelyne

Deze grijze trui met kleurrijke dino’s moest ook mee. Erg leuk voor de winter!

C&A dino collectie kinderen- shoplog Lievelyne

En als je nu heel slim bent, breng je een zak oude kleding binnen bij C&A waarvoor je dan nog eens korting krijgt op je aankoop! Gewoon een kleine tip van mij voor jou 😉 Happy shopping!

……………………………………

Q: wat vond jij het leukste item van deze collectie?[:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.