Shoplog : Stoere Zeeman kleding voor jongens

[:en]Het is weer bijna tijd voor school. Al hebben wij nog verlof, toch zijn we al bezig met de nodige voorbereidingen en aankopen. Ik zag op Instagram enkele leuke outfits voorbijkomen en bezocht onze kleine Zeeman. Gelukkig hadden ze nog een ruime keuze aan kleding. Dat Zeeman niet meer zoals vroeger is, dat is wel duidelijk. Tegenwoordig kan je bij deze budgetwinkel prima leuke kleding en spullen voor je huis en tuin scoren!

Mijn knappe zoontjes waren in een goede bui en poseerden vrijwillig voor de foto’s. Dus hier gaan we dan.

Shoplog Zeeman Play trui jongens - Lievelyne

Als eerst kocht ik voor beide een “Play” trui. Voor de jongste maatje 110-116 in donkerblauw en voor de oudste 122-128 in het grijs.

Shoplog Zeeman Play trui jongens - Lievelyne

Tegenwoordig zijn mijn kinderen allemaal erg fan van “wrijfshirts”. Zo noemen ze het hier. Je kent ze vast wel, de prints die van kleur/motief veranderen als je erover wrijft. Ik scoorde er al voor jongens bij Primark en C&A, maar nu liggen ze ook bij Zeeman. Een zwart shirt met in het zilver en zwart “Dude” erop. Als je wrijft wordt het groen met zwart zoals ons model laat zien hieronder.

Shoplog Zeeman T shirt Dude jongens - Lievelyne

Als laatste kocht ik nog een t-shirt met legerprint in 122-128. Hier had je ook nog een groene variant van en een bijpassende broek en vest. Ik was niet overtuigd van de andere stuks en had nogal haast dus nam enkel de donkere mee.

Shoplog Zeeman Kleding jongens - Lievelyne

Voor de jongste kocht ik de “AWSM” trui in het grijs. Ook deze was in 2 kleuren, zwart en dan deze grijze. Ook deze kocht ik in maatje 110-116.

Shoplog Zeeman Awesome trui jongens - Lievelyne

De jongens durven al eens thuiskomen met kapotte broeken en vuile kleding. Ze verliezen hun vesten en mutsen meermaals. Alles wat niet aan hun vast hangt, raakt zoek 🙂 Herkenbaar?

Voor onze dinofan kocht ik ook enkele leuke stuks bij C&A. Die blog komt later online dus hou het zeker in de gaten als je deze shoplog leuk vond!

………………….

Q: welk item vond jij het leukst? Of was het helemaal niet je smaak? Ik lees het graag bij de reacties 😉

 

[:de]Het is weer bijna tijd voor school. Al hebben wij nog verlof, toch zijn we al bezig met de nodige voorbereidingen en aankopen. Ik zag op Instagram enkele leuke outfits voorbijkomen en bezocht onze kleine Zeeman. Gelukkig hadden ze nog een ruime keuze aan kleding. Dat Zeeman niet meer zoals vroeger is, dat is wel duidelijk. Tegenwoordig kan je bij deze budgetwinkel prima leuke kleding en spullen voor je huis en tuin scoren!

Mijn knappe zoontjes waren in een goede bui en poseerden vrijwillig voor de foto’s. Dus hier gaan we dan.

Als eerst kocht ik voor beide een “Play” trui. Voor de jongste maatje 110-116 in donkerblauw en voor de oudste 122-128 in het grijs.

Tegenwoordig zijn mijn kinderen allemaal erg fan van “wrijfshirts”. Zo noemen ze het hier. Je kent ze vast wel, de prints die van kleur/motief veranderen als je erover wrijft. Ik scoorde er al voor jongens bij Primark en C&A, maar nu liggen ze ook bij Zeeman. Een zwart shirt met in het zilver en zwart “Dude” erop. Als je wrijft wordt het groen met zwart zoals ons model laat zien hieronder.

Als laatste kocht ik nog een t-shirt met legerprint in 122-128. Hier had je ook nog een groene variant van en een bijpassende broek en vest. Ik was niet overtuigd van de andere stuks en had nogal haast dus nam enkel de donkere mee.

Voor de jongste kocht ik de “AWSM” trui in het grijs. Ook deze was in 2 kleuren, zwart en dan deze grijze. Ook deze kocht ik in maatje 110-116.

De jongens durven al eens thuiskomen met kapotte broeken en vuile kleding. Ze verliezen hun vesten en mutsen meermaals. Alles wat niet aan hun vast hangt, raakt zoek :)n

Voor onze dinofan kocht ik ook enkele leuke stuks bij C&A. Die blog komt later online dus hou het zeker in de gaten als je deze shoplog leuk vond![:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.