Schaam jij je wel eens als moeder ?

Ik hoop dat ik niet de enige moeder ben die wel eens het schaamrood op de wangen heeft staan. Zoals vandaag tijdens het boodschappen doen. Altijd spannend met 3 kinderen!

De winkelmedewerkster was bezig met het inruimen van de rekken. Mijn jongste zoontje vroeg opeens heel luid :,, Is dat een mevrouw of een meneer?!” Ik kneep hem even in zijn handje, knikte nee en liep een beetje door met hem. Mijn zoontje nam daar geen genoegen mee en zei doodleuk “Maar mama, is dat nu een mevrouw of een meneer?!” Ik kneep een beetje harder en zei dat hij even stil moest zijn. Helaas ging hij toen huilen en riep heel zielig “Ik wou gewoon weten of het een meneer of een mevrouw was!”

Oh god, bad parenting moment !

Ik vergat natuurlijk dat mijn jongste een hele gevoelige jongen is die heel fel aan zijn mama hangt. Was mama nu net boos op hem of waarom keek ze zo streng?

Ik nam hem op, liep even verder en fluisterde “Het is een mevrouw, met korte haren.” “Sorry schatje maar je mag dat niet zo luid roepen, misschien is de mevrouw nu verdrietig.” Ik gaf hem kusjes en vroeg hem om me verder te helpen met de booschappen. “Zullen we deze lekkere druiven meenemen naar huis?” Hij lachte en nam de dikke witte druiven in zijn handjes. Oef, drama ontweken!

Niet mijn beste moeder moment, maar ik ben ook maar een mens 🙂

………………………..

Q : Schaamde jij je wel eens als moeder? Wat was je reactie? Ik lees het graag bij de reacties !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.