Review : Hunkemöller Urban ChicX collectie

Perfect voor in de sportschool, maar ook daarbuiten! De Hunkemöller X Xenia Overdose sportcollectie is sportief met stoere elementen

Voor hun nieuwe sportcollectie werkt Hunkemöller samen met influencer Xenia Overdose. De sportcollectie van Xenia bestaat uit allerlei sportitems. Jezelf van top tot teen kleden in één kleur is key bij deze collectie. De sportcollectie bestaat uit lichte en donkere blauwe tonen en heeft gouden details in de biezen om wat extra contrast te geven aan de streetstyle influences van deze items.

Vooral de gouden details vind ik erg mooi aan de Urban ChicX stijl. Ik scrolde even door de hele collectie en maakte dan een keuze. Aangezien ik een beetje moet letter op mijn lichaamsvormen, ging ik voor de donkere kleuren. En omdat ik Crossfit, moest het dus ook een broek zijn waarin je kan bukken zonder dat je ondergoed erdoor te zien is. De level 3 sportlegging leek me wel geschikt, deze zorgt voor extra support, ideaal voor high-impact work-outs.

De fit van deze legging is echt geweldig, de hoge band zorgt ervoor dat vetrolletjes verstopt worden en de legging ook op zijn plek blijft zitten. Mijn man was ook zo vriendelijk om even te kijken hoe doorschijnend deze broek was tijdens het squatten. Niets te zien, good to go !

Level 3 sportlegging by Xenia Overdose x Hunkemöller

Verder zocht ik nog een bijpassende  bh en top uit. De level 2 sport bh vond ik erg leuk aan de achterkant door de gekruiste bandjes met goud. Ook deze zit erg lekker en alles blijft goed zitten. Ook na een sessie jumping jacks om het te testen 😉 De bandjes kan je makkelijk verstellen en aan de achterzijde is er een sluiting. Mijn huidige modellen hebben dit niet en ik kan je verzekeren dat het vaak moeilijk is om eruit te komen na een hevige training waarbij veel gezweet werd !

Urban ChicX by Xenia Overdose X Hunkemöller - review Lievelyne

De top is een wat langer model dat een stukje over de billen gaat. Persoonlijk vind ik dit erg fijn. De boven- en onderkant is afgewerkt met mesh stof.

Urban ChicX Xenio Overdose X Hunkemöller - Review Lievelyne

De outfit werd uitvoerig getest tijdens mijn wekelijkse WOD’s in de Crossfit box en slaagde voor de test! Ben jij nog op zoek naar een nieuwe outfit voor intensieve training, dan kan ik je deze set dus aanraden. Mocht het toch niet helemaal je smaak zijn vind je misschien wel je keuze in de overige sportcollectie van Hunkemöller.

………………………………………………………………..

Q: Welke sport items van influencer Xenia zijn jouw favoriet?

 

De items in deze blog werden me gratis toegestuurd. Echter heeft dit geen invloed op wat ik schrijf en is mijn mening altijd eerlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.