[:en]Nog een Action shoplog van augustus ![:]

[:en]Ik had eigenlijk enkel wat plastieke mapjes nodig voor mijn receptenmap. De glanzende die ik normaal koop, hadden ze niet dus ik zal nog eens terug moeten. Dus kocht ik voorlopig even de matte variant en in dezelfde schap lag een mapje dat mijn dochter graag wou. Tot mijn verbazing wou ze een roze, dus ik nam het snel mee !

Action mapjes roze en doorzichtig - Shoplog Lievelyne

Voor op haar kamertje vonden we nog een toffe spiegel.

spiegel wit 30x30 - Action shoplog Lievelyne

Voor een DIY kocht ik ook nog hele goedkope klei. Ik moet er eerlijk bijzeggen dat ik verder geen fan ben van deze klein. Je kan beter de Play Doh meenemen van Action, die staan ook in de schappen voor een scherpe prijs.

Klei 5 kleuren - Action shoplog Lievelyne

Voor dezelfde DIY had ik ook potjes nodig, dus die kocht ik ook voor weinig bij Action. En toevallig waren ze ook nog eens heel schattig ! Achteraf kan ik ze nog hergebruiken als voorraaddoosjes. Ik kan alleen nog even niet verklappen wat ik ga maken ermee. Hou mijn Instagram daarvoor in de gaten 😉

Bewaardoosjes set van 4 met stipjes - Action shoplog Lievelyne

Bewaardoosjes set van 5 - Action shoplog Lievelyne

Hoe handig is dit ?! Een magnetische to do lijst, je had verschillende teksten, maar ik vond deze leuk voor de booschappen op te noteren. De regel is, is het op, schrijf het op ! Dit hangt vanaf nu op onze koelkast.

Magnetische to do lijst - Action shoplog Lievelyne

In de woonkamer staat er een ladekast waarvan ik graag enkele lades wil opruimen. De knutsellade deed ik eerder al, daarvoor gebruikte ik de doorzichtige bakken. Voor de andere lades ben ik nog op zoek naar wat werkt. Helaas had Ikea de setjes van 6 niet meer in deze kleur, dus ik kocht deze die er op lijken bij Action.

Sorteer manden blauw set van 4 - Action shoplog Lievelyne

En ik test ook even of deze past.

wit mandje - Action shoplog Lievelyne

Ooh ja, printerpapier ! Daarvoor ging ik ook naar Action. Onze oudste wordt 10 en ik heb nog wat printwerk. Heel vervelend als je net lekker bezig bent met sorteren en wil printen en dan blijkt dat de kinderen al het papier opgebruikte ! Ze kleuren nogal graag en papier is dus zo op hier.

Printer papier tekenen- Action shoplog Lievelyne

De jongste zocht nog enkele auto’s uit, alleen deze kon ik nog bemachtigen om te fotograferen. De andere gaf hij niet meer af 🙂 DezeF1 wagen komt trouwens op het rekje te staan.

Formule 1 auto miniatuur - Action shoplog Lievelyne

Dit kwartet spel kan ik echt aanraden. Makkelijk voor kinderen om te kunnen spelen en erg leuk om te doen. We hebben de ridders al en in de vorige shoplog kocht ik ook de piraten variant. Voor mijn metekindje nam ik deze mee, vindt ze vast net zo leuk als ons.

Kwartet spel - Action shoplog Lievelyne

En aan de kassa viel mijn oog op dit rose goud/zwart “wrijf” kussen. Het was de laatste in deze kleur, anders had ik er 2 meegenomen. Er was ook goud en zilver, mocht je dat liever zien.

Rose goud mermaid wrijfkussen veranderd van kleur-Action shoplog Lievelyne

En als versiering voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter, kocht ik nog deze lichtslinger met knijpers. Eentje hangt voorlopig in de keuken met wat foto’s en herinneringen aan.

Lichtslinger met knijpers op batterijen - Action shoplog Lievelyne

 

Er volgt ook nog een Ikea shoplog, maar ik splits het even op zodat het niet te lang wordt ! Hou dus de blog in de gaten als je nieuwsgierig bent naar de spullen die we daar kochten.

 

……………………………………………………………

Q : Wat scoorde jij voor leuks deze maand bij Action ?

 [:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.