Action en Hema shoplog

Ik rende nog even naar de winkel voor wat spulletjes die we nodig hadden voor we op vakantie vertrekken. Dit deed ik samen met de 3 kinderen, geen makkelijke opgave want meestal vergeet ik dan de helft. Gelukkig had ik mijn lijstje mee met de dingen die ik zeker niet mocht vergeten. Dit is uiteindelijk de buit waarmee ik thuiskwam. Oops, wat een rommeltje!

shoplog Action Hema C&A

Action

Bij Action had ik vooral Cavia voer nodig, ik koop hier altijd 2 zakjes goedkoop voer en die meng ik onder 2 duurdere merken. Zo hebben ze van alles wat om te knabbelen.

Knaagdierenvoer Cavia - Action Shoplog

Bij de speelgoedjes stonden de kinderen voor deze eieren. Ze zijn gevuld met slijm en een fossiel. Ze zagen soortgelijke eieren op Youtube dus ze waren heel erg nieuwsgierig hiernaar. Omdat ze al een speelgoedje hadden gekozen (als ze flink waren mocht dat, uhu ik ben dat type moeder), besloot ik deze mee te nemen in de koffer op vakantie. Als ze flink zijn in het vliegtuig krijgen ze deze bij aankomst. Whoohoo, geen slijm in mijn huis 😉

Jurassic World slijm eieren - Action shoplog

Ik dacht laat ik mijn voetjes even strandklaar maken. Helaas, de goedkope voetvijl was al stuk voor ik het kon proberen. Voor een halve euro ga ik nu echt niet terug, maar dit bleek dus een fail.

voetvijl Action

De kinderen vonden deze body mist zo lekker ruiken, dus die moest dan ook maar mee. Misschien wel handig op vakantie en anders kan het nog voor op het toilet. Een goedkoop parfum luchtje vind ik wel handig in het kleinste kamertje.

Bodymist Action shoplog

Mijn Iphone maakte kennis met de vloer waardoor mijn huidige bescherm glas stuk ging en ik me sneed aan de randjes. Gelukkig had Action deze ook en dus nam ik er meteen eentje mee. Ze zijn iets kleiner dan mijn scherm, waardoor ik toch eerder fan ben van de Aliexpress versie.

glas bescherming Iphone Action shoplog

Bij Action staat trouwens al een tijdje de back to school collectie. De oudste kwam deze set tegen dus ja, waarom ook niet ? Ze heeft nog maar 541 pennen en potloden. Wel een heel schattig setje, zeker voor de unicorn fan.

stationary Action shoplog - Lievelyne

Bijpassend ook nog een roze rugzak. Ze wou deze eigenlijk voor school, maar ik vrees dat hier niet veel in zal passen. Wel vond ik het leuk voor als we eens ergens naartoe gaan en ze haar spulletjes hier kan indoen.

Roze rugzak Action shoplog - Lievelyne

De kindjes zochten nog een klein cadeautje uit voor iemand.

goodie bag. Action shoplog - Lievelyne

Voor iedereen een nieuwe tandenborstel.

Tandenborstels Action shoplog - Lievelyne

Nog wat lekker voor de hond.

Dental sticks Action shoplog - Lievelyne

Douche mousse, deze ruikt erg lekker en is fijn in gebruik.

Douche mousse Action shoplog - Lievelyne

Zoals bij elk Action bezoek, bracht ik ook deze keer weer schoonmaakazijn mee. Als je dit nog niet gebruikt, kan ik het alleen maar aanraden. Je hebt 2 geuren, Lavendel & Eucalyptus.

Schoonmaakazijn Action shoplog - Lievelyne

De kinderen zochten ook nog deze pleisters uit. Je had ook leeuwen en nog een variant. Ideaal voor het volgende pijntje.

pleisters voor kinderen Action shoplog - Lievelyne

Voor op vakantie een extra vochtinbrengende bodylotion. Met de felle zon is dit wel een aanrader voor mijn huid.
Dove bodylotion Action shoplog - Lievelyne

Enkele nieuwe kommen voor cornflakes. Ze hadden deze keer hele leuke modellen dus nam ik er enkele mee.

Kommen Action shoplog - Lievelyne

En ook de wondersponsjes zijn typische dingen die ik meebreng uit de Action. Ik gebruik ze heel vaak in huis en kan niet meer zonder. Stift op de muur, vuile witte stoelen, vlekken op de kasten,… Alles krijg je ermee proper.

wondersponsjes Action shoplog - Lievelyne

Geen idee of dit wat is, maar ik zag ze nooit eerder bij Action en wou het proberen. Een tablet houder, lijkt me heel handig tijdens het strijken. Youtube aan en strijken maar !

Tablet houder Action shoplog - Lievelyne

De kinderen zochten elk nog een speeltje uit, maar die kon ik niet meer vinden 🙂 De jongste nam een Cars autootje, de middelste een leuk kwartetspel en de oudste een Emoji Jojo met licht. En voor elk nog een grote zak chips want ja, vakantie is vakantie!

Hema

Hema shoplog

Enkele spulletjes voor op vakantie. Een bruiningsspray met SPF 30 voor mezelf. Zonnebrand factor 50 voor de kinderen. Lipstick met factor 30 voor de kinderen en voor elk een naamarmbandje. Ondanks dat we altijd onze ogen op de kinderen gericht hebben, vind ik dit toch een extra zekerheid.

Strand aankopen Hema shoplog

Geen idee of dit wat is, maar ik bracht het mee voor mijn man. Een kleine pot is handig voor op vakantie.

haar klei matt Shoplog Hema

Voor mijn mega droge punten bracht ik een haarserum mee. Ik probeerde deze meteen en moet zeggen dat het lekker ruikt en mijn haar ook veel zachter is na het aanbrengen. Voor op vakantie lijkt me dit dus wel mooi meegenomen.

Haarserum Hema shoplog

En als laatste kwam mijn jongste zoontje nog naar me toe met dit lakje. Volgens hem was deze zo mooi en moest ik deze kopen 🙂 Kan je niet weigeren dan, toch?

Nagellak Hema

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.