Verjaardagsfeestje in Safari thema aankopen en tips!

Wat kocht ik

Voor de verjaardagen van de kinderen had ik nog wat versiering en bakspullen nodig. Om het bakken iets makkelijker te maken, ging ik op zoek naar een taartsnijder. Geen gedoe meer met een mes en dan uiteindelijk nog scheef snijden. Deze taartsnijder kan je makkelijk op hoogte aanpassen en snijdt zonder problemen door je biscuit.
Taartsnijder maakt het doorsnijden van je biscuit kinderspel
Voor het safarifeestje van de middelste, vond ik deze papieren bordjes wel echt ideaal! Ook het plastiek tafellaken met groene bladen past er perfect bij en is ook leuk om te gebruiken op de tafel buiten. Verwerk daar nog eens enkele leuke groene, bruine en zwarte ballonnen bij en je hebt al een geweldige versiering. Indien je handig bent knip je enkele Monstera bladen uit groen papier of shop Safari versiering hier en hang het op zonder gedoe.
Jaguar jungle thema bordjes Xenos
Cupcake papiertjes, die waren ook weer op. Je zou denken dat je dit ook bij Action kan vinden, maar daar hebben ze enkel paarse en roze. Heel vreemd. Gelukkig hing er bij Xenos nog één pakje van 100 stuks. Zoek je zelf nog leuke papieren cupcake vormen die vind je hier. Een cupcake bakvorm
zorgt ervoor dat je cupcakes niet uitlopen en mooi in vorm blijven.
bakvorm en papiertjes om perfecte cupcakes te bakken
Een makkelijk recept voor cupcakes vind je hier.
Een spuitzak had ik ook nog nodig, dit zorgt ervoor dat je botercrème mooi gespoten kan worden tussen je biscuit en er bovenop. Rietjes, ook altijd een succes. Ga wel voor de milieuvriendelijkere variant en kies voor karton of zelfs metaal. Ook hier kan je ze weer versieren met een zelf uitgeknipt Monstera blad of kies deze set.
Wegwerp vorkjes kocht ik ook, dit is veel gemakkelijker als je een feestje hebt. Geen gedoe met afwas. Helaas vond ik geen houten bestek deze keer, dat is natuurlijk iets milieuvriendelijker, maar de groen passen alvast wel in het thema.

Leuke DIY

Als jij iemand bent die graag zelf wat in elkaar knutselt, dan haal je vast inspiratie uit deze blog. Ik maakte zelf een taart dat perfect paste in het safari thema en versierde de taart met diertjes en die een feesthoedje droegen. Indien je inspiratie haalde uit deze blog, tag me dan zeker op social media @Lievelynepuntbe ik zie het graag voorbij komen en deel het verder! Dankjewel!

………………………………………………

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.