Met welke bikini loop ik dit jaar over het strand + leukste zomeritems !

Het is weer bijna zomer ! Hoewel mijn summer body nog niet on point is, waag ik me toch in bikini dit jaar. Wij gaan namelijk op vakantie met het hele gezin. Zalig ! Waar gaan we heen ? Sicilië, dat wil zeggen dat we heerlijk gaan genieten van al het lekkere eten, de mooie uitzichten maar ook gewoon van de gezelligheid. Natuurlijk heb ik daarvoor wel nog enkele leuke zomerspullen nodig !

Ik ben grote fan van Hunkemöller, daarom sleur ik ook dit jaar weer mijn grote roze doorzichtige Hunkemöller strandtas mee. Deze kreeg ik jaren geleden bij aankoop van 100€ of meer… Mocht jij deze tas niet gescoord hebben, ze hebben ook dit jaar weer vele leuke artikelen in het assortiment. Ik deel graag mijn toppers.

Favorieten

Voordat ik naar de winkel trok, bekeek ik de nieuwe collectie alvast even online. Hoewel ik een online shopper ben, koop ik mijn ondergoed en bikini’s liever niet zonder passen. Wel kon ik alvast even wat inspiratie opdoen. Op hun website kan je ook even de bikini test doen, hier geven ze tips voor elke lichaamsbouw. Ik ben een zandloper en dit zijn mijn favoriete bikini’s van de HKM collectie dit jaar :
Doutzen bikini’s by Hunkemöller
 Ik ben zelf ook in het bezit van een geweldig zwart strapless badpak van HKM, helaas is dit model er niet meer. Wel zitten er dit jaar weer hele leuke modellen tussen :

 Accessoires

Zelf draag ik graag een doek of kimono over mijn bikini als ik aan het strand ben. Ook de strandtas en de rugzak uit de collectie van Doutzen vielen me erg in de smaak ! In mijn store hadden ze deze niet, maar misschien heb jij meer geluk ?
Kortom je kan je bij Hunkemöller van top tot teen kleden om naar het strand te gaan. Ze hebben zelfs hele leuke slippers.

Welke bikini werd het dit jaar

In de winkel hing gelukkig nog de volledige collectie van Doutzen. Daar viel dit jaar mijn oog op.  Ik reviewde eerder al haar sportcollectie, maar ook haar swimwear mag gezien worden ! Ik ging de paskamer binnen met de 3 bovenstaande setjes. De donkerdere roze bikini bestaat ook in het kaki, maar mijn maat zat er niet meer tussen. Dit model zat erg mooi en ik heb lang getwijfeld tussen 2 modellen. Wat doen vrouwen dan ? Juist, ze schakelen een hulplijn in ! Ik maakte een foto van beide modellen en stuurde ze door naar mijn man. Hij hakte de knoop door.
Uiteindelijk wandelde ik de winkel uit met dit setje :
 
De lichtroze bikini was ook erg mooi, maar liet iets teveel boob zien bij mij ! De badpakken op de foto’s hierboven hadden ze niet in de store. En aangezien ik liever overal wat kleur krijg, draag ik beter een bikini.
………………………………………………………………………….
Ben jij ook fan van de HKM swimwear ? Tag me gerust op Instagram!
De artikelen in deze blog werden mij gratis toegezonden.

2 reacties op “Met welke bikini loop ik dit jaar over het strand + leukste zomeritems !”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.