[:en]Xenos en mini Hema shoplog[:]

[:en]

Ik ging naar Nederland voor de wekelijkse boodschappen en liep natuurlijke even de Xenos binnen. Voor de verjaardagen van de kinderen had ik nog wat versiering en bakspullen nodig. Xenos heeft een heel leuk assortiment aan bakspullen.
 Om te beginnen had ik een nieuwe taartsnijder nodig. Dit is handig om je taart of cake, recht doormidden te snijden. Bij het afwerken ziet het er meteen een stuk strakker uit.Taartsnijder Xenos
Voor het safari feestje van de middelste, vond ik deze papieren bordjes wel echt ideaal ! Ook het plastiek tafellaken past er perfect bij en is ook leuk om te gebruiken op de tafel buiten.
Jaguar jungle thema bordjes Xenos
Cupcake papiertjes, die waren ook weer op. Je zou denken dat je dit ook bij Action kan vinden, maar daar hebben ze enkel paarse en roze. Heel vreemd. Gelukkig hing er bij Xenos nog één pakje van 100 stuks.
Een spuitzak had ik ook nog nodig. Omdat het altijd een vettig boeltje is om een herbruikbare uit te wassen, probeerde ik deze eens. Ze werken goed, het resultaat zie je hier. Alleen iets minder voor het milieu…
Wegwerp spuitzak Xenos
Rietjes, ook niet mileuvriendelijk, maar de kinderen drinken er graag uit. En dan een set met mermaid cups voor de verjaardag van onze oudste. Zij wil een tienerfeestje in unicorn stijl. Dus dit past nog wel in het thema 😉
Mermaid cups - pastel rietjes Xenos
Ik was al een tijdje op zoek naar een koperen spiegel. Een tijd geleden had Xenos een mooi model in het assortiment, maar die kon ik niet bemachtigen. Helaas… Toen ik deze plakspiegel zag, besloot ik het mee te nemen. Gelukkig past het heel mooi bij de rest van het toilet.
Koperen spiegel toilet Xenos letterbord
Wegwerp vorkjes kocht ik ook, dit is veel gemakkelijker als je een feestje hebt. Geen gedoe met afwas. Bij Xenos vond ik doorzichtige, de groene komen van bij Hema.
Inpakpapier in Lievelyne stijl. Dit nam ik mee om te gebruiken als achtergrond bij foto’s. Of het mooi is zal ik nog moeten ondervinden 😉 Gelukkig kan ik het altijd nog gebruiken om cadeautjes me in te pakken.
inpakpapier gouden bollen Hema
Bekertjes en rietjes wit met zwarte strepen. Deze vond ik prima passen in het thema “safari”. Ze doen me denken aan een zebra. De rietjes heb ik nodig voor het versieren van de verjaardagstaart, het resultaat hiervan zien jullie snel !
Hoe ik al deze dingetjes gebruikt heb, dat kan je hier zien !
………………………………………………

[:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *