[:en]Ik ging naar de Action en bracht mee + aliexpress speelgoed tip[:]

[:en]Ik was opzoek naar wat specifieke spulletjes en daarvoor maakte ik dus een tussenstop bij de Action. Eigenlijk ging ik voor de rubbere puzzelstukken, ik wou deze graag onder onze opblaasbare Jacuzzi leggen. Een pakket kostte maar rond de 6€, een goede deal dacht ik zelf. Bij thuiskomst bleek dat een fail te zijn, de oppervlakte was veel te klein om een jacuzzi op te zetten. Hahaha, dat heb ik weer…

Voor de kinderen scoorde ik wel een hele leuke set om ijsjes te maken. Ze waren er ook heel enthousiast over en hebben er heerlijk mee gespeeld. Voor 3 kinderen was één setje wel wat te weinig. Ik betaalde voor deze zomerspeelset 2,99€. Op Aliexpress vond ik eerder al een speelgoed setje om ijsjes te maken, maar dat was voor ik bij Action kwam. Ook dit setje van Aliexpress lijkt me een aanrader als je meer van houten speelgoed houdt.

We gaan op vakantie en nemen mee : Een zandspeelset voor aan het strand. Ik weet nu al dat ik veel zandijsjes zal moeten eten 🙂 Als jij ook graag zandijsjes eet, haast je dan naar de Action want deze set kost maar 0,66€ !

Tussen het beddengoed kwam ik deze beestig leuke overtrekset tegen voor mijn dochter. Nu ze een tiener wordt, moest al haar oude en kinderachtige beddengoed plaatsmaken voor ” grote meisjes ” beddengoed. En voor nog net geen 7€ vond ik dit wel een budgetproof aankoop !

En ook vond ik deze set. Superleuk, zomaar bij de Action.. 9,49€

Voor mezelf kocht ik een nieuwe agenda 2018-2019. Jaaa… Ik liet me inderdaad verleiden door de leuke print aan de buiten- en binnenkant ervan 😉 Prijs 1,89€

Dan een leuke tip die ik ergens op Youtube tegenkwam. Deze set juwelen kocht ik voor 1,99€ ! Ze bestaat uit 5 schattige kleine chokers, heel leuk voor de zomer. Zeker voor die prijs.

En bijpassend vond ik ook nog een setje enkelbandjes. Dit vond ik wel leuk voor op vakantie. Voor deze 3 stuks betaal je 0,99€.

De nootjes die ik iedere keer meebreng voor de oudste. Deze zijn ongezouten, de gezouten versie van de Lidl lust ze niet. 1,19€  voor 400g pinda’s.

Jammer maar helaas, Action haalde volgens mij het caviavoer dat ik altijd meeneem uit de rekken ! Nu bieden ze knaagdierenvoer aan, wat erg jammer is. Een cavia heeft namelijk niet dezelfde voedingsbehoeften als een konijn… Volgens mij zit hier dus veel te weinig vitamine C in voor mijn knagers. Maar omdat ik mijn duurder caviavoer altijd meng met dit goedkopere voer. En ze daarbij nog groenten en fruit krijgen, vind ik het wel oké. Voor deze zak van 1kg betaal je 1,09€

Voor de oudste bracht ik deze vrolijke bikini mee. Leuk voor thuis in het bubbelbad. Helaas bleek deze maat te groot voor onze smalle bijna 10 jarige dochter. Jeetje, die goede genen erfde ze duidelijk niet van haar mama 😉 Hou je vast, want voor deze bikini betaal je de hoofdprijs : 2,96€ ! Je had ook andere prints, maar de bovenstukjes bestonden uit 2 driehoekjes. Persoonlijk vind ik dat iets minder leuk voor een jonge meid.

Grijze sneakersokken voor de oudste. Niet erg boeiend maar wel nodig en zeer goedkoop. 0,99€ voor 3 paar.

Aan het einde van het schooljaar zat de dochter zonder correctieroller. Blijkbaar was ze niet de enige want ik kocht het laatste pakketje die dag in de Action. 0,72€ voor 2 en werkt helemaal prima.

Een grote fles Dove deo van 250ml voor 2,79€

Enkele standaard keukenhanddoeken voor 1,29€. Niet heel goedkoop maar wel hoognodig.

Ik wandelde ook even langs de rekken met kleding. Daar vond ik onderandere deze schattige jurk voor 3,99€, dus ik kocht ook eentje in het zwart. Verder vond ik ook een losse broek met veertjes print en een lange zwarte jurk. Zalig om in de tuin te chillen !

Dan kocht ik nog een pluggen- en schroevenset, niet heel interessant dus vandaar dat ik geen foto maakte. Wel vond ik het leuk om mee te delen dat ik hiervoor nog geen 2€ betaalde. Bij de Doe het zelf zaak kocht ik net daarvoor ook een setje voor veel meer geld (van hetzelfde merk). Zonde !

En verder zat er nog tapijtreiniger, schoonmaakazijn en soda in mijn winkelmand.

………………………………………………………………..

Q : Wat is jouw leukste Action aankoop van mei/juni ?

 

[:]

4 reacties op “[:en]Ik ging naar de Action en bracht mee + aliexpress speelgoed tip[:]”

  1. Leuke aankoopjes! Ik heb de laatste tijd niet veel meer gekocht in de Action, maar die agenda wil ik zeker nog bemachtigen!

  2. Leukste aankoop is niet van action maar online.. Wij kochten een heerlijk groot zwembad om lekker te kunnen plonzen dalijk met dit hete weer

    1. Dat is inderdaad een hele leuke aankoop ! Wij gingen dit jaar voor een opblaasbare jacuzzi, ook een topaankoop voor ons en de kids. Veel plezier met jullie eigen zwembad ! Liefs E.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *