bento inspiratie door papa

Wat zit er in de brooddozen van de kinderen? Bento,papa kan het ook!

Papa. Mijn man maar ook redder in nood! Tegenwoordig is het hier hartstikke druk met avondschool, werk, huishouden en stage. Aangezien ik 4 avonden van de 7 niet thuis ben, neemt mijn man de brooddozen vaak voor zijn rekening. Vaak maken we ze ook samen als ik ‘s avond om 22.45 uur thuiskom. Ja… Inderdaad, wij maken de brooddozen altijd op voorhand en heel vaak net voor middernacht wegens drukte 🙂

school lunch inspiratie
Onze 3 kinderen hebben allemaal een andere voorkeur. Zo lust de oudste enkel ongezouten pinda en wil ze geen brood met pitjes. De middelste lust dan weer geen kerstomaatjes en wil liever komkommer en cashewnoten. De kleinste maakt nergens problemen om, hij eet zo goed als alles. Zijn brooddoosje komt altijd leeg mee terug!
bento inspiratie in de yumbox
Een topfavoriet is als ik smeerbare geitenkaas in het middelste vakje(rondje) doe. Dan eten ze er crackers of grissini(soepstengels) bij. Alle drie de kinderen zijn er zot op!
brooddoos tips bento
Met deze instructies leerde ik dus ook papa de brooddoosjes maken. Hij doet dat prima!

 Kijk maar even mee in de brooddoosjes die met veel liefde gemaakt werden door papa :

brooddoos inspiratie blog

Lees ook: DIY-beloningssysteem kinderen positief belonen

 schoollunch boor kinderen tips

 
Soms maakt hij zelfs mijn boterhammen. Zo kreeg ik laatst op stage lachende hartjes boterhammen mee 🙂
…………….………………………………..……
Wie maakt bij jullie de brooddozen?

Werd je geïnspireerd door dit artikel en vond je de informatie nuttig? Deel het dan zeker verder, dat helpt ons en de blog om te groeien(DANKJEWEL)! Tag ook zeker @LIEVELYNEPUNTBE op social media als je aan de slag gaat met één van onze tips. Ik zie het graag voorbij komen en deel het verder!

*Sommige blogs bevatten affiliate linkjes. Door op deze links te klikken en iets te kopen, ontvangt Lievelyne een kleine commissie. Voor jou hangen hier GEEN extra kosten aan vast!

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.