[:en]what’s in my Yumbox : papa kan het ook ![:]

[:en]

Papa. Mijn redder in nood! Tegenwoordig is het hier hartstikke druk met mijn eigen school, werk, huishouden en stage. Aangezien ik 4 avonden van de 7 niet thuis ben, neemt mijn man de brooddozen vaak voor zijn rekening. Vaak maken we ze ook samen als ik ‘s avond om 22u45 thuiskom. Ja… Inderdaad, wij maken de brooddozen altijd op voorhand en heel vaak net voor middernacht wegens drukte 🙂
Onze 3 kinderen hebben allemaal een andere voorkeur. Zo lust de oudste enkel ongezouten pinda en wil ze geen brood met pitjes. De middelste lust dan weer geen kerstomaatjes en wil liever komkommer en cashewnoten. De kleinste maakt nergens problemen om, hij eet zo goed als alles. Zijn brooddoosje komt altijd leeg mee terug !
Een topfavoriet is als ik smeerbare geitenkaas in het middelste vakje(rondje) doe. Dan eten ze er crackers of grissini(soepstengels) bij. Alledrie de kinderen zijn er zot op!
Met deze instructies leerde ik dus ook papa de brooddoosjes maken. Hij doet dat prima !
 Kijk maar even mee in de brooddoosjes die met veel liefde gemaakt werden door papa :
 
 
Soms maakt hij zelfs mijn boterhammen. Zo kreeg ik laatst op stage lachende hartjes boterhammen mee 🙂
…………….………………………………..……
Wie maakt bij jullie de brooddozen?
Met dank aan Lunch12 

[:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *