Kamerplanten via de post! Is dat wel een goed idee?

Na een donkere en koude winter, kan ik erg genieten van de eerste zonnestralen op het grote keukenraam. Ik krijg dan ook meteen zin om te gaan planten.

Natuurlijk is dat nog veel te vroeg, dus beginnen we alvast met wat groen in huis.

Vorig jaar kocht ik ze bij Ikea, het volledige artikel kan je hier lezen. Dit jaar ontving ik ze gewoon via de post. Ja, inderdaad, planten aan huis geleverd. Hoe makkelijk is dat?!  Gewoon bestellen en binnen de 24u worden ze geleverd. Op de website van Het beste van de kweker vind je de mooiste Orchideeën, maar ook de Pannenkoekenplant kan je er vinden. Die grappige groene plant met grote ronde bladeren. Staat leuk in elk interieur!

Alles kwam keurig verpakt binnen. Een lange witte doos met daarin 2 groene kamerplanten, verstopt in een groen papiertje. In de doos vind je ook een handleiding hoe je je plant de beste zorg kan geven en enkele Tony’s chocolonely miniatuurtjes. Ideaal voor bij de koffie als je de brochure even wil doornemen 😉

Wist je dat: De planten worden verpakt in een speciale, volledig recyclebare, verpakking 
ontworpen door een verpakkingsspecialist? 

Dracaena

Deze plant doet me denken aan een Vrouwentong op stam. Een erg mooie groene plant, verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit is de Dracaena Golden Coast, een makkelijke groene kamerplant. De bladeren zijn licht geaccentueerd met een goudgele rand. Hier heeft deze Dracaena zijn naam dan ook aan te danken. Deze stoere stam met exotische uitstraling is een statement voor je interieur.

De planten zagen er erg gezond uit. Geen slappe bladeren of bruine plekken. Ondanks de lange reis, bleef de kwaliteit gewoon goed. I like!

Ook heeft deze plant een uitstekende luchtzuiverende functie waardoor je zeker bent dat je gezonde lucht inademt in de kamer waar hij staan 😉 Hoe ik dit weet? Buiten een leuke webshop, bevat deze website ook een hele leuke blog vol informatie.

Mocht je dus op zoek zijn naar een leuk cadeau voor moederdag, neem zeker een kijkje op hun website!

Tip: Schrijf je in op hun nieuwsbrief en geniet van 5€ korting.

…………………………………..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.