[:en]What’s in my Yumbox #1 : Nieuwe Bento spulletjes ![:]

[:en]Een nieuw jaar, dat vieren we met nieuwe bento spullen ! Tenminste, dat denk je als je de leuk verpakte spulletjes binnenkrijgt van Lunch12! Rianne maakt er echt een feestje van en pakt alles keurig in.

Vooral de kinderen hadden erg veel lol om dit uit te pakken. Natuurlijk, wie krijgt er nu niet graag een cadeautje ?

Wat zit er in de doos

We beginnen met het leukste, Yumboxen ! Vorige jaar ontving ik de Yumbox om eens uit te proberen(lees het hier) en sindsdien ben ik verkocht! Ze kosten inderdaad wat meer, maar ze zijn het wel waard. Alles blijft mooi op zijn plek, geuren en smaken worden niet gemengd. Vooral erg leuk om yoghurt mee te kunnen geven. De middelste eet graag geitenkaas en dat kan ik nu meegeven zonder knoeien.

En als je dan overtuigd bent van de lunchdozen, laat me je dan even vertellen over de kleine snack doosjes. Ik geef de kinderen graag verschillende gezonde snacks mee. Als je geen lekvrij doosje heb is het vaak moeilijk om bijvoorbeeld komkommer bij crackers of kaasjes te leggen. Je wil natuurlijk geen natte crackers of kaas. Hierin kan het dus zonder knoeien. Ook een appel zou er niet bruin in worden, natuurlijk ga ik dat voor jullie testen.

De Yumbox MiniSnack is iets kleiner dan de Panino, of ja, de helft van de Panino. Ideaal voor woensdag, dan hebben de kinderen fruitdag op school. Ook lijkt me deze handig voor de kleinere kleutertjes die nog niet zoveel mee nemen. De Panino is dan misschien nog wat te groot, de MiniSnack kan dan een perfect alternatief zijn. Als je kleuter iets groter is kan hij overschakelen op een groter model en deze als snackbox gebruiken.

drink in the box & yumbox minisnacks

Wanneer je de lunchdoos bestelt krijg je er gratis en voor niets een setje ringen bij. Ringen? Wat moet je met ringen in een lunchdoos? Het is vooral leuk om in de lunchdoos te leggen als versiering, maar kan ook handig zijn om rond een opgerold schijfje worst te doen. Dat ziet er meteen smakelijker uit !

Bij de Yumbox MiniSnack krijg je gratis een setje prikkers. De prikkers zijn handig om in kaasblokjes of tomaatjes te steken. Zo kunnen ze het eten zonder hun handjes te gebruiken. En het ziet er gewoon ook heel gezellig uit. Zo tover je een simpele lunch om in een kinderfeestje.

Drink in the box, deze ziet er erg leuk uit. Het doet me meteen denken aan de drankkartonnetjes die ik als kind meekreeg naar school. En dan als het leeg was even opblazen en erop stampen met je voet zodat het plofte 🙂 Vandaar dat ze “ploffertje” genoemd worden hier thuis. De Drink in the box is net iets milieuvriendelijker doordat het herbruikbaar is. Leuk weetje, bij Lunch12 krijg je bij je Drink in the Box altijd een extra korting van 10% en momenteel mag je er ook gratis een naamsticker bij bestellen !

Wat dacht je van dit schattige koeltasje? Ik gaf het nog nooit eerder mee naar school, maar het lijkt me wel erg handig in de zomer. Je past dan altijd de inhoud van de lunchdoos aan, want niemand eet graag zure yoghurt. Dit is iets dat zeker getest wordt als het weer warmer wordt. Je hebt nog vele andere motiefjes. Ook erg handig om te gebruiken in de luiertas, fruitpap, melk, yoghurt en andere producten blijven lekker gekoeld. Of ga je picknicken ? Inderdaad, deze gaat zeker van pas komen in de zomer !

De Yumbox Panino past er niet plat in. Zelf vind ik dit niet echt een probleem aangezien de Yumbox ook niet plat in de boekentas ligt. Dankzij de aparte vakjes in de box, blijven alle etenswaren toch op hun plek.

 

 

Sleepy eyes stickers, heel erg leuk om op een koffietas te kleven. Of wat dacht je van lachende kaarsenpotjes ? Het kan allemaal. Zelf kleefde wij ze op de Yumboxen van de kinderen. De overige vind ik wel leuk op de bloempotjes. Je kan ze sinds kort bestellen per velletje van 10 en je hebt 2 verschillende soorten stickervellen.

Ook zat er een vilten tasje bij met daarop de stickers. Ook een leuk idee ! De tasjes zijn momenteel nog niet in het assortiment volgens mij. We testen namelijk nog of dit een leuk idee is. Wat denk jij ?

grijs vilten tasje met sleepy eyes - Lunch12

…………………………………………………………

Q. Wat is jouw favoriete Bento item en mag dus zeker niet ontbreken in de collectie ?

[:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.