Wat kreeg ik voor kerst ?

[:en]Cadeautjes, iedereen houdt van cadeautjes ! Ook ik kreeg dit jaar weer leuke dingen onder de kerstboom. Ieder jaar ligt het vol met vrolijk ingepakte geschenkjes onder de boom. Ik kan namelijk evenveel genieten van cadeautjes kopen als krijgen. Helaas is het niet zo positief voor de portemonnee πŸ™‚ Wat ik vorig jaar kreeg, dat kan jeΒ hierΒ nog even nalezen.

Het eerste pakje dat ik opende was van mijn zus. Ieder jaar trekken we lotjes, en dit jaar hadden we toevallig elkaar. Gemakkelijk voor mij want zuslief krijgt graag huispakken of een pyjama. Dit jaar kocht ik haar een ΓΌberschattige onesie met oortjes en een handtas. Voor mij kocht ze een peper en zout setje met gouden hertjes op en een bijpassende servethouder. I love gold ! En hertjesΒ  zijn rond de feestdagen ook helemaal mijn ding. Daarbij kreeg ik nog het Bucketlist boek, fun !

Van mijn man kreeg ik een schoendoos gevuld met kranten… Op de bodem lagen enkele folders met aquariums… Vreemd hΓ© ? Bleek dus dat hij een week eerder stiekem een nieuw aquarium voor me was gaan kopen ! Tijdens de verbouwingen sneuvelde mijn 60L aquarium en ik wou al die tijd al een nieuwe. Deze keer kreeg ik een 180l aquarium, de Juwel Rio 180. Daar kunnen al hele andere vissen in !

En als laatste een fâhnborstel waar ik erg benieuwd naar was. Deze heeft 4 wisselbare stukken en werkt erg fijn. Handig voor mezelf maar ook voor mijn dochtertje haar moeilijke haren. Met de kam kan ik ze in één keer kammen en droogblazen zonder moeite.

Er was heel wat vraag naar deze fΓΆhnborstel. Mocht je deze willen bestellen dan kan dat hier !Β 

 

Hele leuke spullen alweer, tevreden keerde we terug naar huis πŸ˜‰

……………………………………………..

Q: Heb jij ook zo genoten van kerst ? Geven jullie ook geschenkjes ?

 

1 reactie op “Wat kreeg ik voor kerst ?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.