Review : Doutzen sport by Hunkemöller

[:en]Goede voornemens, maakte jij ze al ? Ik wel ! Net als ieder jaar, is afvallen er één van 🙂 Gelukkig zijn er dingen die het sporten aangenamer kunnen maken en helpen met je te motiveren. Een nieuwe sportoutfit is alvast een goed begin. Ik vertel jullie vandaag wat meer over de nieuwe sportcollectie van Doutzen die vanaf 2 januari 2018 te verkrijgen is bij Hunkemöller.

DK1985 by Doutsen

Volgens Doutzen is er niets heerijker dan jezelf tot het uiterste pushen. Ze houdt ook heel erg  van afwisseling en is een grote fan van zowel boksen als pilates! Sport is belangrijk in haar leven, daarom is het lanceren van haar eigen sport lijn bij Hunkemöller zo speciaal voor haar. De collectie is een mix van urban sports en streetwear. De collectie is gebaserd op neutrale kleuren zoals grijs en grafische prints.

Eerste indruk

Van Hunkemoller kreeg ik opnieuw een leuk pakketje toegestuurd. Ik reviewde eerder al een sportsetje van Caro, dus ik was erg benieuwd naar de nieuwe sportcollectie van Doutzen. Toen ik het opende werd ik aangenaam verrast. Er zat vrolijke legging met bloemenprint en roze details in en daarbij een zwarte tanktop met haar logo aan beide kanten. Erg mooi !

 

De pasvorm is goed van de legging. De brede band vanboven zorgt ervoor dat alle spekrolletjes en je buik mooi ingepakt zitten. Ook komt de legging hoog genoeg en zit het erg comfortabel. Je kan deze hier bestellen voor 37,99€.

De sporttop is gewoon simpel zwart met het DK1985 logo aan de voorkant. Het logo in het wit aan de zijkanten vind ik persoonlijk een zeer leuk detail. Een goede combinatie met de bloemenprint legging. Ook deze kan je gewoon bestellen op de website voor 27,99€.

Favorieten

Ik ben helemaal weg van de bloemenprint ! De legging en tanktop horen zeker in mijn top 5. Ook de sporttas viel meteen in de smaak door de bloemenprint en zachtroze kleur aan de zijkant.

En natuurlijk mogen de bh’s met bloemenprint ook niet ontbreken in mijn top 5. Of ze goed zitten weet ik niet, maar ze zien er wel veelbelovend uit.

 

Dus, een nieuwe sportoutfit heb ik al. Nu alleen nog zorgen dat ik mijn belofte aan mezelf waarmaak !

……………………………………………………………………

Q: Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018 ?

Deze artikelen werden mij gratis toegestuurd. Dit veranderd niets aan mijn mening.

 

 

2 reacties op “Review : Doutzen sport by Hunkemöller”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.