Joepie, verwend door Sinterklaas want wij zijn braaf geweest!

De magie van Sinterklaas… Zalig toch! Ik weet niet wie dit leuker vindt, wij als ouders die het mogen klaarzetten en opbouwen de avond ervoor, of de kindjes die vol spanning ’s morgens de trap aflopen om te zien hoe braaf  ze geweest zijn..

Mama down! ziek, zieker, ziekst…

Koorts, pijn, rillen, … Dat kon de pret niet bederven voor onze kinderen. Ze keken al dagen uit naar dinsdagavond, want dan mochten ze eindelijk hun bordje zetten! Gelukkig bleef oma slapen en was papa er om alles in goede banen te leiden. Dat terwijl ik als een zwetend kacheltje onder mijn dikke wollen deken lag te bevriezen.

Dat er geen boodschappen meer werden gedaan door mama was ook duidelijk 😉 Geen wortelen voor het paardje dit jaar en slechts één suikerklontje per kind want ze leerde dat suiker slecht voor je is. Een glas water voor Sinterklaas en enkele biertjes voor Piet. Een tekening erbij en hup naar bed.

joepie Sinterklaas komt eraan, bord zetten met lekkers

Lees ook: Speelgoed inspiratie voor kinderen | verjaardagen en feestdagen tip!

Toch denk ik dat de Pieten en Sinterklaas erg blij waren met de mooie tekeningen en de biertjes. Want de volgende ochtend stond de hele tafel vol met lekkere koekjes, chocolade en speelgoed! Je zag dat de Pieten dit jaar weinig tijd hadden, want alles zat nog verpakt in de doos 😉

Sinterklaas is geweest

Hele blije gezichtjes waren het de volgende ochtend! En voor een keertje werd er chocolade als ontbijt gegeten. Gelukkig was er geen school en konden ze de hele dag spelen met hun nieuwe speelgoed!

Q: Wat kregen jullie kindjes van de Sint?

Werd je geïnspireerd door dit artikel en vond je de informatie nuttig? Deel het dan zeker verder, dat helpt ons en de blog om te groeien(DANKJEWEL)! Tag ook zeker @LIEVELYNEPUNTBE op social media als je aan de slag gaat met één van onze tips. Ik zie het graag voorbij komen en deel het verder!

*Sommige blogs bevatten affiliate linkjes. Door op deze links te klikken en iets te kopen, ontvangt Lievelyne een kleine commissie. Voor jou hangen hier GEEN extra kosten aan vast!

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.