[:en]De Sint kwam langs…[:]

[:en]Koorts, pijn, rillen,… Dat kon kon de pret niet bederven voor onze kinderen. Ze keken al dagen uit naar dinsdagavond, want dan mochten ze eindelijk hun bordje zetten! Gelukkig bleef oma slapen en was papa er om alles in goede banen te leiden. Dat terwijl ik als een zwetend kacheltje onder mijn dikke wolle deken lag te bevriezen.

Dat er geen boodschappen meer werden gedaan door mama was ook duidelijk ๐Ÿ˜‰ Geen wortelen voor het paardje dit jaar en slechts รฉรฉn suikerklontje per kind want ze leerde dat suiker slecht voor je is. Een glas water voor Sinterklaas en enkele biertjes voor Piet. Een tekening erbij en hup naar bed.

Toch denk ik dat de Pieten en Sinterklaas erg blij waren met de mooie tekeningen en de biertjes. Want de volgende ochtend stond de hele tafel vol met lekkere koekjes, chocolade en speelgoed ! Je zag dat de Pieten dit jaar weinig tijd hadden, want alles zat nog verpakt in de doos ๐Ÿ˜‰

Hele blije gezichtjes waren het de volgende ochtend ! En voor een keertje werd er chocolade als ontbijt gegeten. Gelukkig was er geen school en konden ze de hele dag spelen met hun nieuwe speelgoed!

Q: Wat kregen jullie kindjes van de Sint?[:]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *