De verlanglijstjes van onze kinderen voor Sinterklaas

De eersteย Sinterklaar boekjesย lagen al in de brievenbus halverwege oktober. De kinderen gingen meteen aan de slag met een pen en schaar. Niet gek dat de kinderen hun lijstje al meteen klaar hadden ๐Ÿ™‚

Zelf vind ik de dagen rond Sinterkaas erg leuk. Ookal worden ze zeker en vast teveel verwend. Heerlijk om ’s morgens hun gezichtjes te zien wanneer hun schoentje vol zit met lekkers of een geschenkje. Ik word er zelf terug een beetje kind van om alles te “bestellen” en in elkaar te zetten.ย de pieten doen zich dan ook erg veel moeite om de avond ervoor alles netjes uit de verpakking te halen en klaar te zetten.

De dagen rond Sinterklaas worden ook gevuld met bezoekjes aan meters, peters en grootouders. Zelf hebben we ook 3 mete- en petekindjes waar de Sint nog voor langskomt. Je begrijp dus dat hij vast rugpijn heeft als hij bij ons is langsgeweest met zijn jute zak vol cadeau’s, haha !

Ook dit jaar zochten de kinderen weer leuk speelgoed uit, kijk je mee ?

Wat wil onze dochter van 9 :

 • Telescoop + Microscoop :ย Niets kan nog aan jouw aandacht ontsnappen! Met de telescoop bestudeer je alles van in de verte en met je microscoop de piepkleine dingen. Super!
 • Ultimate spy bag :ย NOV8โ„ข rust nieuwe rekruten uit met topgeheime spionagegadgets. Ga in stijl op onderzoek uit met vermomde spionagegadgets! Gebruik de ultieme spionagetas tijdens je geheime missies, net als Adrienne Attomsโ„ข in de originele Netflixโ„ข-serie. Bewijs dat jij over de juiste eigenschappen beschikt om een top NOV8โ„ข-agente te worden!
 • Emojify : Een danseres, een aapje met zijn handen voor zijn ogen, een lachend drolletje… Emoticons zijn de taal van de toekomst. Eindelijk is er een spel met emoticons: EMOTIFY! Met 6 leuke categorieรซn: VRIJE TIJD, PERSONEN, PLAATSEN, ACTIES, MERKEN EN VRIENDEN. Leer de taal van de emoticons en win het spel!
  Ben jij klaar voor de uitdaging van EMOTIFY?
 • Playmobil winkelgallerijย :ย Met modeboetiek, dierenwinkel en sportwinkel. De set bevat veel chique kleding en accessoires, een grote keuze aan mooie sportartikelen evenals kleine dieren en dierenbenodigdheden.
 • Stoopidoย :ย Brillen op, klaaaarโ€ฆ AF!! Probeer als eerste met je hand op het gegooide symbool te slaan. Zoek dan een overeenkomstig onderdeel voor een medespeler uit en hang het aan zijn of haar bril. Wie ziet er als eerste hartstikke gek uit?
 • Fujifilm Instax Mini 9 – Licht Blauwย :ย Met deย Instax mini 9ย lanceert Fujifilm weer een prachtige instant camera. Met de Fujifilm Instax mini 9 maak je zonder problemen de leukste fotoโ€™s. Met 1 druk op de knop maak je een creatieve foto op creditcard formaat. De Instax mini 9 is ideaal voor op feestjes, festivals en dagjes uit. Voor gemak gebruik je 2 AA-batterijen als stroombron. Hiermee kun je 100 fotoโ€™s maken. De Instax mini 9 is uitgerust met een selfie spiegel. Zo kun je ook jezelf goed op de foto zetten. Daarnaast wordt er standaard een close-up lens meegeleverd. Zo maak je scherpe fotoโ€™s vanaf 35 centimeter afstand.
 • Bigben wekkerradio met 3 wisselbare frontjes – Smiley :ย Voor alle kinderen die maar niet kunnen kiezen wat voor wekkerradio ze willen, is dit exemplaar van Bigben een ideale keuze. Deze wekkerradio voor kinderen met LED display heeft namelijk drie frontjes met verschillende smileys die je kunt afwisselen zoveel als je wilt. Een mooie aanwinst voor ieder kind! De wekker beschikt over alle functies die je van een wekker van deze prijs mag verwachten. En door de leuke designs worden kinderen vrolijk wakker.
 • Kristallen lab 25 exp.ย :ย Met deze Buki Kristallen set kun je 25 experimenten maken voor het kweken van kristallen van alle kleuren en zelfs fluorescerende. Al lijkt deze Ravensburger ScienceXยฎ Kristallen kweken en edelstenen nog leuker !

Wat wil onze zoon van 6 :

 • Dinosaurs Mystic Islandsย :ย Plaats de eilanden en red zo de groene dinoโ€™s! Kan jij de groene plantetende dinosaurussen scheiden van de rode carnivoren in dit spannende spel? Ontdek 60 opdrachten waarbij je de eilanden moet nabouwen, maar let op dat de rode en de groene dinoโ€™s niet op hetzelfde eiland staan!ย 
 • Playmobil Piramide :ย Het is aan jou om de weg te vinden naar de waardevolle schatten in de geheime grafkamer van de farao maar pas op want het gevaar loert om elke hoek! En dan hebben we het nog niet over de akelige mummie! Elk van de 5 kamers in de pyramide bevat afzonderlijke vallen (geheime draaideuren, valluiken, draaideuren, โ€ฆ) en de achterkant van de pyramide is open gelaten om makkelijker te kunnen spelen. Je kan nog meer kamers van de pyramide bereiken door de zijkanten los te maken. De voorkant van de pyramide is echter afgesloten en kan niet worden geopend.
 • Bigben wekkerradio Dino : Voor alle kids die dol zijn op dinosaurussen, is deze wekkerradio voor kinderen met LED display een mooie aanwinst voor op hun kamer. De wekker beschikt over alle functies die je van een wekker van deze prijs mag verwachten. En door het stoere design met een gave dinosaurus worden kinderen vrolijk wakker.
 • Ses metaalconstructie dino :ย Dino liefhebbers opgelet. Met deze metaal constructieset van SES bouw je de stoerste dino’s. Schroef de foam en metaal onderdelen in elkaar met de bouwtjes, moertjes. Kies je voor de T-rex of Stegosaurus? Urenlang knutselplezier!
 • Ses Gips Gieten Enge Beestenย :ย Deze enge beesten maak je van gips. Door ze te beschilderen met de “glow in the dark” verf gaan de beesten licht geven in het donker. Dit geeft een extra spannend effect.
 • LEGO City Hogesnelheidstreinย : Reis de stad rond in vliegende vaart met de gemotoriseerde LEGO City Hogesnelheidstrein! Gebruik de infrarode afstandsbediening met 8-kanalen en 7-snelheden om de bochten veilig te kunnen nemen.
 • Rakker kakt :ย Oeps! Waar komen die vieze geluiden vandaan? Wie is er scheetjes aan het laten? Het lijkt erop dat Rakker weer te veel hondenbrokken heeft gegeten! Het is hoog tijd om Rakker uit te laten… Hopelijk brengt een wandeling zijn darmen weer op orde. Verzamel 3 “scheet” munten om het spel te winnen.
 • Griezelgraf :ย Oscar wordt gegijzeld door de Nachtwaker in zijn kist. Je moet hem helpen ontsnappen maar hiervoor moet je de kaarsen uitblazen die rond zijn kist branden. Duik weg onder de tafel en verberg je voor de Nachtwaker. Wanneer je kaars geel wordt, blaas ze snel uit om punten te scoren.
 • Domino Express Junior Dino Volcano :ย Donimo Express is nu al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De stenen zijn extra groot, stabieler en aangepast aan de handen en vaardigheden van kinderen. Een ankylosaurus, een vulkaan en extra stenen om je dino circuit compleet te maken.
 • Koptelefoon Paw Patrol: rood :ย Luister naar je favoriete muziek met deze kleurrijke koptelefoon van Paw Patrol.ย 

Wat wil onze zoon van 5 :

 • Paw Patrol patrollerย :ย Transformeert van vrachtwagen naar mobiel hoofdkwartier, met geluiden uit de serie. De PAW Patroller wordt geleverd met 1 rescue racer. Er passen 6 rescue racers in of 3 basisvoertuigen. Bekend van de populaire tekenfilmserie PAW Patrol. De 10-jarige Ryder leidt hierin zes heldhaftige puppies: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye. Voor hen is er geen uitdaging te groot en geen puppy te klein!
 • PAW Patrol Sea Patrollerย :ย De PAW Patrol avonturen gaan de zee op in Sea Patrol. In de PAW Patrol missies gaan de geliefde pups naar Avonturenstrand, waar ze strandwachters worden. En wanneer de plicht roept, gaan de pups aan boord van de Sea Patroller voor reddingen op zee! De pups zullen het diepe in duiken met de Sea Patroller als ze op bezoek gaan bij oude en nieuwe vrienden onder de oppervlakte en doen wat ze het beste doen: de dag redden!
 • Spider-Man Speelfiguur :ย De schurken hebben geen schijn van kans tegen deze reusachtige misdaadbestrijder !
 • Koptelefoon Paw Patrol: blauw :ย Luister naar je favoriete muziek met deze kleurrijke koptelefoon van Paw Patrol.ย 
 • Marvel Hero Rider Hulk – Autoย :ย Marvel Hero Rider Hulk. Zie hoe je favoriete Superheld tegen het kwaad vecht en de controle neemt met dit super coole gemotoriseerde voertuig met realistische geluiden.
 • Autoset : Je weet wel, de gewone ijzere autootjes ๐Ÿ™‚

En als Sinterklaas nog wat budget over heeft, mag hij voor mijn grootste kind nog een Playstation zetel brengen met bijpassend stuur. Zo kan hij beter Formule 1 spelen, haha !

Nu alleennog hopen dat er alleen maar goede dingen in het grote boek van Sinterklaas staan ! Het zou jammer zijn moest hij hen dit jaar overslaan ๐Ÿ˜‰

……………………………………………………………………….

Q: Hebben jullie kindjes al wat leuks uitgezocht ? Misschien vieren jullie geen Sinterklaas ? Ik hoor het graag onderaan bij de reacties !

 

2 reacties op “De verlanglijstjes van onze kinderen voor Sinterklaas”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *